ГЕРБ няма никакво желание да управлява в момента. Това заяви

...
ГЕРБ няма никакво желание да управлява в момента. Това заяви
Коментари Харесай

Биков: Петков пречи за еврочленството на РСМ, войната в Украйна не може да служи за оправдание на всичко

" ГЕРБ няма никакво предпочитание да ръководи сега ". Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред. “Проблемът е, че нищо не се случва. По време на нашето ръководство имаше големи проблеми с това на кой министър законопроектът да мине по-бързо и предпочитано - това беше огромния спорт. А сега съществени закони, като се изключи бюджета, който ще актуализираме след месец, не сме приемали”, сподели Биков.

Според него войната в Украйна “не може да служи за опрощение на всичко. Вчера при срещата със симпатизанти в Кюстендил Бойко Борисов сподели, че в случай че нещо може да се направи, то би трябвало да се направи в момента”, напомни Биков и прикани: ”Или в този момент да напусне това ръководство, или да останат да се борят с други възможности!”

По думите му идната актуализация на бюджета е “неясна”. " Не е ясно дали Асен Василев има болшинство в Народното събрание, което да го поддържа. Има Такъв Народ и Каримански споделиха, че имат други визии за финансовата политика на страната. Ние нямаме доверие на Асен Василев”, безапелационен бе депутатът от ГЕРБ.

Той разяснява и вандалския акт в Битоля, при който беше запален Културен център “Иван Михайлов” и последвалото голям брой от остри политически реакции. “Въпросът сред България и РСМ е сгрешен от Кирил Петков!”, съобщи Биков. “Той не схваща дълбочината на този въпрос и няма да може да го реши. Дори в противен случай - Кирил Петков пречи на РСМ да тръгне към еврочленството и да се оправят връзките сред България и РСМ”, добави той.

Тома Биков беше безапелационен в коментара си, че “докато Кирил Петков е министър-председател на България, този въпрос няма да се реши”.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР