ГЕРБ няма да допусне вдигане на данъци, обяви бившият премиер

...
ГЕРБ няма да допусне вдигане на данъци, обяви бившият премиер
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Бургас: Знам как да изтегля държавата от кризата

ГЕРБ няма да допусне повдигане на налози, разгласи някогашният министър председател

Лидерът на ГЕРБ посети през днешния ден Бургас, с цел да се срещне със симпатизанти на партията. Голямата зала в Дома на Нефтохимика се оказа тясна, с цел да одобри всички искащи . Флагман.бг предава срещата онлайн.

Борисов бе посрещнат от кмета на Бургас и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, кмета на Поморие и регионален водач на ГЕРБ  и лидерът на бургаската листа на ГЕРБ-СДС.

Димитър Николов акцентира, че нито един министър председател не е направил толкоз за района, колкото Бойко Борисов.

В Бургас бяха осъществени десетки планове и всички виждате какъв е резултатът. Благодарение на държавните управления на ГЕРБ градът се отвори към пристанището , бяха построени нови детски градини, булеварди, пречиствателни станции в цялата област, четирилентови пътища. Списъкът е голям “, акцентира Николов.

Бойко Борисов бе прочувствен от трибуната и сподели, че се връща към най-силните си години като оратор и политик.

Не ви пропагандирам да гласувате за нас “ , обърна се той към всички в залата и продължи: „ Ако желаете да оцелеем, вие сами би трябвало да гласувате.  Знам по какъв начин да я изтеглим страната, да я създадем водеща на Балканите, тъй като такова беше България. Последните 2 години не са неприятен сън, а обстановка с непредвидими последствия за всички нас. Непоправими! Искаха да ни изчегъртват, съсипят и унищожат, само че не съумяха. Но, очевидно не са измислили добре по какъв начин да го създадат, и оцеляхме. И в този момент всички чакат нас, тъй като единствено ние можем “.
 Бойко Борисов е министър председателят, който е направил най-вече за Бургас, безапелационен бе кметът Димитър Николов
Той бе безапелационен, че ГЕРБ знае каква е формулата и всички си давали сметка , че ще бъде доста мъчно, тъй като против тях щели да имат не просто политически съперници, а десетки медии и НПО-ота.

 „ Не желая да натоварваме хората с несъразмерни упования. Ние не сме „ Промяната “, с цел да лъжем по избори . Асен Василев даде обещание надземно метро сред Кюстендил и Стара Загора! Кирил Петков пък 50 милиарда лева вложения! Представете си какви неистини? Лъжат, а услужливите медии траят. 50 милиарда лева! А още не сме не запомнили прибавим автомагистралите, трите моста и петте тунела… Няма нищо от тях. Няма и да има “, добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ дефинира бургаската листа за „ прелестна “ – с учители, лекари, риболовци, икономисти . Хора, на които всички имат доверие и са съумели да се потвърдят, акцентира Борисков.

Това, което сме дали обещание, отново ще го създадем. Няма къде да вървим! Ние не сме като Еконта ( засяга някогашния министър на превоза Николай Събев, б.а. ) - да си заминем за Испания r да си живеем там.  Помните ли, че по негово време пощите не работеха и не можаха да заплащат пенсиите? Напусна и се изнесе от страната. Сега ходете да го търсите.  А ние ще сме тук “, добави водачът на ГЕРБ.

Той бе безапелационен, че няма да позволен така наречен налог свръхпечалба, който ще натовари българските компании с спомагателни 33 % върху налог облага. Борисов посочи, че до тази мярка се стига поради „ безобразията на Асен Василев “ като финансов министър.

„ Г оспод да е милосърден към нас. През доста рецесии сме минали. Ще надживеем и ПП-та, ще се оправим и с тях ", даде обещание Борисов.  
 Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Жечо Станков сподели с документи и графики по какъв начин огромните вериги надуват цените, а страната наподобява тотално абдикирала. " По времето на ГЕРБ това не можеше да се случи ", безапелационен бе той
" Всичко им е менте . В Бургас снимат залата на мрачно и наподобява светла, а тя се оказва празна. Отишли в Русе на опера. Снимали най-отзад, написали " цялостна зала ", а те хората са на зрелище. А вие желаете отново да ви ръководят.

Той разяснява и снощното предаване „ Панорама “, в което участваха Асен Василев и Делян Добрев и счита, че американските сътрудници доста би трябвало да се тормозят от думите на съпредседателя на Политическа партия за самолетите Ф-16. Позицията му била всичко друго, само че не и прозападна, безапелационен бе Борисов.  

" Ако някой е гледал Асен Василев по какъв начин се гушкаше с " Възраждане ", да каже дали му е било прелестно. Както и на посолството, несъмнено. Интересно ми е " Демократична България " (ДБ) по какъв начин ще реагират на сходни изявления. Изведнъж замълчаха . Добре, че беше Делян Добрев, с цел да каже, че нямат късмет, единствено с ГЕРБ, с цел да ги държим в верните коловози. Всичко останало е медийна машинация. Теоретично няма по какъв начин да работим ", изясни още Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ в един миг видя, че в залата е някогашния му министър на околната среда и водите – Ивелина Василева, която непретенциозно бе заела едно от местата измежду симпатизантите на партията. Той я предложения на деловия президиум и посочи, че с помощта на работата на Ивелина Василева и лобирането на кмета Димитър Николов са построени пречиствателни станции за стотици милиони в целия район.

Борисов недоумяваше и за какво нощес нито една медия не е отразила митинга пред президентството, където 500 души се бяха събрали, с цел да изискат импийчмънт на президента поради отхвърли му България да взе участие в солидарната поддръжка от Европейски Съюз за Украйна.

„ При нас се събираха 20 души и всички медии ги отразяваха. Даже в един миг, когато нямаше хора, излизаха и споделяха: „ Цяла Европа стачкува!!! “ Представяте ли си какво беше. А в този момент тишина “, сподели още някогашният министър председател.
 Иван Алексиев, регионален водач на ГЕРБ показа мощния тим за Бургас. Той е убеден в нов триумф на вота на 2 април  Кметът на Царево Георги Лапчев и някогашният шеф на " Пирогов " доктор Асен Балтов. Ако ГЕРБ бяха в ръководството, южната община щеше да има съвременен медицински център, безапелационни бяха и двамата 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР