ГЕРБ на всяка цена ще защитава интересите на България, заяви

...
ГЕРБ на всяка цена ще защитава интересите на България, заяви
Коментари Харесай

Георг Георгиев, ГЕРБ: Единствено ние не продаваме красиви, но празни фрази

ГЕРБ непременно ще пази ползите на България, съобщи депутатът
Ако видите кога са признати най-тежките законопроекти, ще осъзнаете, че ГЕРБ са единствените, които когато приказват за правосъдни промени, не си показват подаръците под елхите в моловете - извън красиво опаковани, а от вътрешната страна - празни. Това коментира Георг Георгиев от ГЕРБ в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

За правосъдна промяна би трябвало да има смяна в Конституцията. Направили сме действителни приходи, не се опитваме маркетингово да продаваме на обществото красиви, само че празни изречения. За правосъдна промяна са нужни гласове, сподели той.

 Георгиев разяснява и тематиката за Северна Македония- Всичко, което сме създали досега, осъзнаването че Северна Македония е в Европейски Съюз и НАТО. Северна Македония постоянно се е употребила с нашето топло възприятие, тъпо, че толкоз време е пропуснато - от декларацията на добросъседство, сподели той. 

Бе реализирано едно съглашение, което отразява ползите на двете страни. За първи път в Европейски Съюз отворен въпрос да стане част от дневния ред на Европейски Съюз, даде образец още Георгиев.

Според него ГЕРБ непременно ще отбрани ползите на България. Доказва го, че два пъти вкарваме решението за даване на военна помощ за Украйна, декларацията за Шенген, призната, еврозоната. През цялото време ГЕРБ ясно е показвала ориентацията на нашата страна, сподели той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР