ГЕРБ май започва да склонява да бъде направен референдум за

...
ГЕРБ май започва да склонява да бъде направен референдум за
Коментари Харесай

ГЕРБ започва да склонява за референдум за Истанбулската конвенция

ГЕРБ май стартира да склонява да бъде изработен референдум за утвърждението на Истанбулската спогодба. Но не с въпроса, който предложи през вчерашния ден Българска социалистическа партия. „ Може би референдумът би трябвало да бъде „ за ” или „ срещу ” домашното принуждение, тъй като за това става въпрос в Истанбулската спогодба. Така, че за мен е значим спор ”. Така вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева отговори на въпрос за настояването на Българска социалистическа партия за референдума за Истанбулската спогодба, съобщи Нова ТВ.

Захариева прави оценка мнението на Светия синод, които се оповестиха изрично срещу конвенцията и започнаха провеждането на молебствия срещу приемането й. „ Това е в действителност едно от мненията, дано да чуем дебата. Хубавото е, че всички се афишират, че не са поддръжници на домашното принуждение, което е доста хубаво и на мен ми се желае да стане ясно в обществото, че тъкмо за това става въпрос в тази спогодба ”, сподели още Захариева.

" Нека да се успокоят пристрастеностите, да се внесат законите, с цел да видят хората в действителност, че няма нищо толкоз ужасно ", добави вицепремиерът.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР