ГЕРБ изнесоха нова информация от миналото на настоящия директор на

...
ГЕРБ изнесоха нова информация от миналото на настоящия директор на
Коментари Харесай

ГЕРБ изнесоха още данни за миналото на новия шеф на фонд Земеделие

ГЕРБ изнесоха нова информация от предишното на сегашния шеф на Държавен фонд " Земеделие " Борис Михайлов, откакто през вчерашния ден сигнализираха, че той е съден за Данък добавена стойност измами.

" Михайлов е имал обща компания с източената и банкрутирала през 90-те години банка " Славяни ", в чието управително тяло са влизали 18 лица от някогашната Държавна сигурност ", заяви водачът на младежката групировка Георг Георгиев през днешния ден на ексклузивен брифинг в централата на партията.

Михайлов е бил съучредител и на Българо-американската комерсиална камара, в която не е имало нищо американско и която е просъществувала към една година. През това малко време въпросната камара е била ръководена от господин Барух Чакъров, който е бил изпълнителен шеф на банкрутиралата самолетна компания " Балкан " и дясната ръка на Гад Зееви.

" Не твърдим, че той ги е банкрутирал, само че напълно обоснован е въпросът дали би трябвало да се тревожим за българското земеделие? И единствено още един забавен факт - сдружението " Тамплиери ", в което също е взел участие господин Михайлов, е закрито от съда. Както сами виждате, доста от компаниите и сдруженията, в която под някаква форма е взел участие Борис Михайлов, са или закрити, или банкрутирали ", уточни Георг Георгиев.

" Няма неразрешени въпроси за хората, които се намират на обществени длъжности. Това не е опит за скандал. Просто тези въпроси се нуждаят от отговори``, уточни от своя страна Тома Биков.

" Да си поговорим и за богаташи в българското държавно управление. Г-н Рашков продължава да дължи едни отговори за едни парцели. Той има повече от 19 парцела за милиони. И това е човек, който цялостен живот е държавен чиновник. Продължава да мълчи с какви пари един следовател и по-късно началник на Бюрото за надзор на СРС-тата и по-късно учител направи такава имотна сага към себе си ", продължи Маноил Манев.

" Важни сега са да се получат отговорите за имотното му положение, за онази резиденция, която е като на шейх, и за всички други парцели и едвам тогава да си притежател на правдата ", уточни Маноил Манев.

Биков акцентира, че това не е опит за скандал, а опит за изясняване на избрани обстоятелства и условия за лица, чиито дейности дефинират орисите на стотици хиляди и даже милиони хора.

" Г-н Румен Спецов би трябвало да ревизира Бойко Рашков. От друга страна Бойко Рашков би трябвало да ревизира господин Румен Спецов за едни съмнителни компании. Тези двамата би трябвало да ревизират шефа на Фонд " Земеделие " и по-късно би трябвало да отидат и да рапортуват на Румен Радев. Дотам я докараме ", сподели още Тома Биков.

" Не се разпознаваме в изказванията на Бойко Рашков за избирателен напън. Ако е мъж, да излезе и да го каже мъжки, а не да се прави на пенсиониран служител на реда с недомлъвки и да се прави на забавен с недомлъвки ", сподели още Биков.

Според Манев Бойко Рашков изнася някакви информации без нито един факт и без нито едно доказателство.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР