ГЕРБ- издига Йоанна Драгнева за кандидат на столичния район Оборище“.

...
ГЕРБ- издига Йоанна Драгнева за кандидат на столичния район Оборище“.
Коментари Харесай

Доктор по социална психология и изявен общественик е кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на район „Оборище“

ГЕРБ- издига Йоанна Драгнева за претендент на столичния регион „ Оборище “.

Докторът по обществена логика на психиката и основател на голям брой обществено значими дела като интеграцията на децата със специфични просветителни потребности, поддръжка за дамите, страдащи от репродуктивни проблеми, както и основаването на добра градска среда, са част от работата й през годините като общински консултант и като известна персона и музикален реализатор.

Като общински консултант доктор Драгнева е била част от екипа, създал тактиката " Споделена визия " за създатели на свободната сцена за образни изкуства, литература, музика, танц и спектакъл. В последните години тя работи интензивно за поддръжката на бизнеса в града, в това число за привличането на задгранични вложения, като част от екипа на Инвест София.

Като държавник и майка на две деца тя има вяра, че безвредната, чиста и сигурна градска среда са основополагащи за развиването на региона.

Мотивацията й да се кандидатира за областен кмет е подбудена от неналичието на всевъзможни управнически дейности през последните 4 години в „ Оборище “, което трансформира един от влиятелните столични региони в историческия център на града в изоставено, неглижирано и рушащо се място. Йоанна познава добре проблемите и опциите на региона, тъй като е родена и израснала там, научила е значимите житейски уроци и е сложила основите на професионалния си път точно в „ Оборище “.



Като кмет тя ще работи за подобряването на цялостната градска и улична инфраструктура, тъй че да се подтиква споделеното напредване в региона. Сред нейните цели са и развиването на парковата среда, поддържането и запазването на знаковите исторически здания, както и сигурността на пътя, пред дома, пред образователното заведение, както и в целия регион. Инициирането на мини референдуми и търсенето на необятно публично утвърждение за активността на администрацията ще разреши по-активното присъединяване на жителите при взимането на решения за региона.

София като един античен културно-исторически и в същото време динамично разрастващ се град, заслужава повсеместен метод, който да трансформира регион „ Оборище “ в едно представително, красиво и подредено, несъмнено и зелено място.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР