ГЕРБ имат 3 избора - да хвърлят страната към предсрочни

...
ГЕРБ имат 3 избора - да хвърлят страната към предсрочни
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Поемам ангажимент да прехвърлим информацията от ексел в таблица в word

ГЕРБ имат 3 избора - да хвърлят страната към предварителни избори, да си свидлив публично ръцете под мотото кабинет “Магнитски ” или да приказват градивно и професионално за работещ кабинет с втория мандат. Това съобщи Лена Бориславова от " Продължаваме промяната " в обява в обществените мрежи.

Според нея ГЕРБ нямат управническа стратегия, а предизборна такава, в която се срещат същите обещания като преди 10 години. Работеща формула за кабинет също не оферират.

" ПП-ДБ имаме съответно предложение за излизане от политическата рецесия и за неналичието на доверие сред първите политически сили. Имаме съответна управническа стратегия за съответен период, разграфена по цели и по тримесечия. Имаме и състав на кабинет, подготвен да застане зад тази програмата и пред отговорността да вземат решение настоящи проблеми при липса на постоянна парламентарна поддръжка.
Не се караме на медиите, не привикваме истерични прес конференции, тъй като ни е мъчно да работим в ексел, не хулим и не се сърдим, не играем на покер. Тук сме, с цел да приказваме по какъв начин да се сформира работещо държавно управление, което да свърши работа, а не просто да ръководи вместо Радев.

Аз персонално поемам ангажимент да прехвърлим информацията от ексел в таблица в word, с цел да понижим драмата " написа Бориславова.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР