ГЕРБ и ВМРО избраха да реагират с “патриотизъм и конспирации

...
ГЕРБ и ВМРО избраха да реагират с “патриотизъм и конспирации
Коментари Харесай

ГЕРБ: Не сме по-зле от Северна Корея. ВМРО: Не на гей браковете |

ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация избраха да реагират с “патриотизъм ” и конспирации за рушене на българщината по тематиката за , която установи проблемите на България във върховенството на закона човешките права и свободата на словото.

ГЕРБ: Социалистите не са българи

Ние оставаме българи, дали социалистите ще продължат бъдат такива, е техен въпрос, сподели Тома Биков в декларация от името на групата на ГЕРБ. Той добави, че е имало случаи в историята, в които са показвали, че са повече социалисти, в сравнение с българи. Според Биков достойните политици обичат страната и народа си, а не го упрекват, че живее в най-корумпираната страна . “Ние се противопоставяме на сходно отношение към страната. Това отношение не е в поддръжка на народа “, сподели още Биков, съгласно който съществуването на митинги е доказателство, че страната ни е демократична.

„ Поздравяваме Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи с този огромен триумф за тях. Поздравяваме ви за това, че през последните няколко седмици успяхте да организирате социалистическите и демократичните, и зелените депутати в Екологичен потенциал, които в никакъв случай последните години не са печелили избори на никое място, да се провеждат и да хвърлят върху леке върху България с помощта на български евродепутати. Докато има социалисти и либерали в България, на нас не ни трябват пазачи към казана в Ада . Вие показахте, че вашата идеологическа еднаквост е доста по-силна от националната ви еднаквост ”, съобщи Биков.

Той съобщи, че ръководещите щели да продължат да отстояват българския народен интерес, да отстояват визията си, че Европа би трябвало да се ръководи по либерален път, а точно посредством тези, които печелят изборите, а не посредством тези, които ги губят, тъй като загубата в политиката не е полезност. “Вие имате поддръжката на изгубилата Европа, ние имаме поддръжката на спечелилата Европа. Вие имате поддръжката на няколко идеологически течения, които си отиват, тъй като хората не ги желаят. Вие имате поддръжката на хората, които са се откъснали от света – на хайверената левица и на Радан Кънев . Това са тези смели хора “, сподели още Тома Биков.

„ Това, което се случи в Екологичен потенциал, беше политическо опълчване сред социалисти и десница. Това не е мнението на Европа. Това е мнението на европейските социалисти, на зелените, на либералите. Мнението на болшинството от хората в Европа е напълно друго “, е мнението на ГЕРБ.

Ние не сме по-зле от Северна Корея

„ Ние няма да приемем България да бъде черната овца на Европа, тъй като тя не е такава. Няма да допуснем в Европа да действа двоен стандарт, тъй като сходна резолюция не е била одобрявана даже за Северна Корея, както сподели един от нашите евродепутати. Ние не сме по-зле от Северна Корея, нито от други европейски страни, които през последните години банкрутираха “, посочи още той.

Пак Истанбулската спогодба и македонското малцинство

„ За разлика от други страни, България не позволи мигрантската рецесия да я превземе и може би това е един от проблемите на европейската левица, тъй като доста добре знаем позицията на европейската левица и по този въпрос и може би в идната резолюция ще вкарат и този проблем с нея наред с Истанбулската спогодба. Поздравявам госпожа Нинова за нейната позиция по Истанбулската спогодба, само че вашите евродепутати са на напълно друго мнение, тъй като членуват в група, чиято съществена идея е тази спогодба да бъде призната. Няма да приказваме за ОМО „ Илинден “ и за признание на хипотетичното македонско малцинство. Огромна неточност е на Екологичен потенциал, че поддържа една неистина, тъй като е безспорна неистина, че в България съществуват македонци. Във всички партии има представители от Благоевградска област и съм уверен, че са потресени от тази нелепост, която е написана в тази резолюция и която беше подкрепена от Радан Кънев. Ние няма да отстъпим по тези въпроси “, добави още Биков.

Вътрешна македонска революционна организация: Няма македонско малцинство и няма да допуснем гей браковете

“Вчера потомците на убийците от националния съд се прегърнаха с потомците на жертвите и направиха национално изменничество в Екологичен потенциал в името на няколко гласа повече. Това е непоносимо! ”. Това съобщи в декларация от името на „ Обединени патриоти “ депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди. “Дискусията за върховенството на закона, провокирана от няколко неправителствени организации, печално известни в България с антибългарската си активност, се трансформира в естрада за агитация на цигански, ЛГБТИ права, гей бракове, Истанбулска спогодба, македонско малцинство и така нататък Все тематики, които не стоят въобще в дневния ред на българското общество. Нещо повече – Екологичен потенциал си разреши да подлага под подозрение решение на българския Конституционен съд. Това е скандално и неприемливо. И всичко това беше подкрепено с гласовете на, наричащите себе си, български евродепутати от Българска социалистическа партия и Демократична България. Ето това е действителното лице на тези партии ”, се споделя още в декларацията.

“Заставаме и против насилственото налагане на еднополовите бракове – наклонност, методично и поредно прокарвана посредством другите механизми на Европейски Съюз. За нас това е политика, ориентирана против обичайните национални и християнски основи на българското семейство и общество. Това е политика, която изрично ни тласка в посока саморазрушаване на всички постижения на Европейската цивилизация. Категорично не можем да се съгласим и с рецензията към решението на най-висшия орган в България, а точно Конституционният съд, с което Истанбулската спогодба беше оповестена за противоконституционна ”, споделя Сиди.

В резолюцията на Екологичен потенциал се обръща особено внимание за дезинформацията, употребена в България за Истанбулската спогодба (бел. ред): " (ЕП)...изразява дълбока угриженост, че продължава обществено да се приказва по негативен и изопачаващ метод за Конвенцията под въздействие на широкоразпространената акция за дезинформация и очерняне, която последва отрицателното отразяване на тематиката от разнообразни медии, за които се твърди, че имат връзки с държавни и опозиционни партии... "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР