ГЕРБ и БСП в спор чия е сметката за пораженията

...
ГЕРБ и БСП в спор чия е сметката за пораженията
Коментари Харесай

Кой ще плати сметката за почистването след погрома?

ГЕРБ и Българска социалистическа партия в спор чия е сметката за провалите след вчерашните митинги.

Българските служители на реда заслужават уважението на всички българи за достойното си държание, съобщи от трибуната Вежди Рашидов от ГЕРБ. Протестиращите подложили българските служители на реда на извънредно оскърбление. Той изрази разстройването си от гледката след съборените палаткови лагери. Там все едно живеели всичко друго, както сподели Рашидов, само че не и хора. Депутатът настоя Следствен отдел към окръжна прокуратура да изпрати сметката за почистването след метежите на уредниците на протеста- Отровното трио и президента .
 Извозиха 10 камиона с отпадъци след вчерашния митинг
Извозиха 10 камиона с отпадъци след вчерашния митинг

Екипи на Столичната община разказват вредите

Тези вреди би трябвало да ги заплати един човек и той се споделя Бойко Методиев Борисов, счита Георги Свиленски.

Накрая ще се окаже, че всичко си е оцапано, тъй като Бойко Борисов ви го е оцапал , не се даде Вежди Рашидов.

Припомняме, по-рано стана ясно, че са били извозени

На днешното съвещание Българска социалистическа партия не се записаха за началото на днешното съвещание, като дадоха поръчка и в бъдеще кворумът да е ангажимент на ръководещите партии.

От своя страна Тома Биков от ГЕРБ съобщи, че президентът Румен Радев призовавал за радикализация на митинга и през вчерашния ден тази радикализация се състояла. Партията заставала зад дейностите на полицията.
 Палатките вдигнати поради открити рискови предмети в тях
Палатките вдигнати поради открити рискови предмети в тях

Вътрешният министър Терзийски рапортува пред депутатите за арестуваните и ранените

Вътрешният министър за вчерашните ексцесии. Той изясни, че са били извадени жълти павета против служителите на реда. Пред Партийния дом е стоварена и плява , като е изработен опит тя да бъде запалена.

От Столичната община събощиха, че при осъществения оглед са открити към 6 кв м изкъртени жълти павета в региона на пл. " Независимост " и бул. " Цар Освободител ", както и изкъртени и счупени тротоарни плочки и бордюри. На място е открит изваден пътен знак и е открит изчезнал похлупак на отводнителни шахти към куполите на Ларгото. На парапета при подлеза на Президентството липсват облицовъчни плочи и решетка от британския двор на Президентството. Две от вратите на постройката на Народното събрание са със счупени стъкла.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР