ГЕРБ губят изборите в София и други големи градове и

...
ГЕРБ губят изборите в София и други големи градове и
Коментари Харесай

ПП-ДБ: ГЕРБ и ДПС сътвориха нова Костинбродска афера

ГЕРБ губят изборите в София и други огромни градове и по тази причина дружно с Движение за права и свободи измислиха подправена вест, че се готвят операции с машините за гласоподаване. Всичко потегля от някаква митична информация на ДАНС, която е подписана от заместник-председателя на ДАНС. Най-добре е ДАНС да не се занимава с изборите. Гражданите да не се поддават на тази нова Костинбродска спекулация.

Това съобщи съпредседателят на ПГ на " Продължаваме промяната " - " Демократична България " Атанас Атанасов. Инапомни, че Централната изборна комисия е органът, който дава отговор са провеждането на изборите по закон.

" Нека ЦИК да взема решение ”, уточни Атанасов и прикани хората да не се поддават на тази " нова Костинбродска спекулация ".

Според Кирил Петков днешният цирк е основан от ГЕРБ, тъй като те с изключение на, че губят изборите в София, ще бъдат и трета политическа мощ.

Въобще не ни е боязън да излезем напълно на книжен избор, значимо е да излезем и всички да гласуваме. Време е да си вземем градовете назад, сподели още Кирил Петков и акцентира: Единствените, които могат да решат по какъв начин да се проведат идващите избори са ЦИК.

По отношение на това дали считат, че това е офанзива от страна на ДАНС поради желанието им да реформират службата, Кирил Петков отговори: “Ние през цялото време казахме, че един от огромните проблеми в българската страна и огромните промени, които предстоят са службите. Днес е следващото такова доказателство. ДАНС е употребен като маша, с цел да се пробват да вдигнат интригата в днешния ден ”, Петков.

Христо Иванов добави сътрудниците си като окачестви изказванията за операция на машинното гласоподаване като под паника финален ден от акцията.

Всички български жители с обикновена техническа просветеност знаят, че машините от дълго време не регистрират предизборния резултат. Всичко това, което се приказва просто не може да докара до имитация на изборите. Нека ЦИК да провежда изборите, да си направи оценка, да си вземе решение. Какъвто и да е методът на осъществяване на изборите, нас ни вълнува само изборите да бъдат извършени почтено, акцентира Иванов.

Той прикани хората, който следят тази “зле скалъпена инсценировка “, да излязат да гласоподават.

Христо Иванов изрично съобщи, че ново болшинство без Политическа партия няма да има.

Депутатът от ПП-ДБ Божидар Божанов, който е и някогашен министър на електронното ръководство, разяснява, че не може да се твърди за каквито и да е било операции, тъй като хората броят това, което е излязло от машините.

Божанов посочи, че изходният код е половин милион реда. „ За техническите хора цялата тази интрига звучи неуместни. Това е един избирателен цирк ”, счита той. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР