ГЕРБ гледат към Демократична България, но подават топката към БСП

...
ГЕРБ гледат към Демократична България, но подават топката към БСП
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев : НАП да направят проверка в Лукойл


ГЕРБ гледат към „ Демократична България ”, само че подават топката към Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Това съобщи депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев в ефира на Българска национална телевизия.

„ Разчитаме на втория мандат. Но няма поръчка на ГЕРБ, че ще създадем измененията в правосъдната система ”, сподели още той.

По думите му прекомерно доста неща ги раздалечават от Българска социалистическа партия: „ По отношение на войната, на еврозоната, на бюджетните разноски, хартиената бюлетина – те се раздалечиха от партиите, които преценихме, че България би трябвало да тръгне в избрана посока. ”

„ Случва се нещо невиждано. „ Лукойл ” взема решение да изнася петролни артикули, резултат от съветски нефт, макар глобите. Почвам да се запитвам дали служебното държавно управление работи в полза на страната или на „ Лукойл ”. Те могат да работят с непознат нефт. Защо в този момент би трябвало да се затваря рафинерията, като петролът не е съветски? Да работят отново със съответствие 60 на 40 – 60% различен вид нефт. За тях обаче не е преференциално. Не е неприятно да им се направи инспекция от Национална агенция за приходите за ценово формиране, да им се начислят неплатените суми от годините обратно – те не са плащали налози у нас ”, безапелационен е той.

Той съобщи още, че са длъжни да защитят българския интерес, като добави: „ 80 млн. лева сме изплатили ние на „ Лукойл ” за обезщетения за тока – те можеха да отидат за фризьорски салони и заведения за хранене. ”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР