ГЕРБ е отговорна партия и започваме подготвката си за местните

...
ГЕРБ е отговорна партия и започваме подготвката си за местните
Коментари Харесай

Цветанов: Активизирането на структуритe на ГЕРБ е първостепенна задача за местните избори

ГЕРБ е виновна партия и започваме подготвката си за локалните избори още в този момент. Срещите с хората постоянно са били най-важната част от работата ни и по тази причина не са спирали. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила по време на среща с общинското управление на партията в Опака.

"Когато се срещаме с хората би трябвало постоянно да им демонстрираме действителни политики, които вършат кметовете, общинските съветници и депутатите от ГЕРБ ", разяснява Цветанов. Той напомни, че първата стъпка, която осъществя държавното управление на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и ГЕРБ беше нарастването на минималната пенсия от 160 на 180 лева "Държавата се ангажира да усили и бюджета в просветителната сфера с над 300 млн. лева Държавата ще усили тези разноски, само че няма да усили недостига. По Оперативна програма "Региони в напредък " още 600 млн. лева ще влезнат в просветителната инфраструктура като ще се построи по-добра среда за учениците. В региона на земеделието също има опция за възстановяване на инфраструктурата ", сподели още Цветанов.



Председателят на ПГ на ГЕРБ съобщи, че пред държавното управление има доста и разнообразни благоприятни условия, които страната ни ще осъществя. Помощта, която оказва държавното управление даже и на общини, които не се ръководят от ГЕРБ, е доказателство, че ръководството работи за интереса на всички български жители, без значение в кой регион на страната живеят. По този метод демонстрираме новите способи за правене на политика, акцентира Цветанов. Работим с всички кметове, с цел да видят хората, че не разделяме районите на наши и ваши.



Заместник-председателят на партията разгласи пред общинското управление на ГЕРБ-Опака, че активизирането на структурите на партията на локално равнище е първостепенна задача за идните избори. "Да се вършат всевъзможни начинания във всички обитаеми места е значимо, тъй като по този начин, дружно с хората, ще се подготвим за една евентуална победа на идващите избори. На първо място би трябвало да бъдем хора и да влизаме в ситуацията на всеки един човек. Трябва да спечелим гласоподавателя като покажем че работим в негов интерес ", акцентира още Цветан Цветанов, представен от пресцентъра на ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР