ГЕРБ е основната пречка, за да може да се случи

...
ГЕРБ е основната пречка, за да може да се случи
Коментари Харесай

Михалев: ГЕРБ саботират процесите

ГЕРБ е главната спънка, с цел да може да се случи нищо в страната. Те саботират процесите. Позицията за Украйна е евроатлантическата позиция, това не е една позиция с ГЕРБ. Има метод да се разберем по външнополитическите въпроси. Когато въпросите опрат до вътрешната политика нещата стоят по корено друг метод. В момента, в който сложим тематиката за правосъдната промяна безусловно всичко се блокира. Това сподели депутатът от „ Демократична България " Стоян Михалев в студиото на „ Твоят ден " по NOVA NEWS.

Той уточни, че обединението с Българска социалистическа партия в кабинета на „ Продължаваме промяната " е имала за цел да смъкна ГЕРБ от власт. „ Тя действително свърши тази работа ", разясни депутатът.

За дясното обединяване с Политическа партия той уточни, че партиите, които съставляват „ Демократична България " са имали свои партийни конгреси, на които са дали мандат на водачите си за започване на договаряния с Политическа партия за общо явяване на парламентарните и локалните избори. Той уточни, че предстоят диалози и уточняване на разнообразни елементи. Ако това обединяване няма добър резултат това ще сложи под въпрос идващите интензивности отсега нататък.

Михалев съобщи, че всички са видели преимуществата на машинния избор, и че хората са се научили към този момент по какъв начин се гласоподава с машини.

Той уточни и главните цели за идващите избори.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР