ГЕРБ, БСП и ДПС целенасочено спират съдебната реформа, еврозоната, от

...
ГЕРБ, БСП и ДПС целенасочено спират съдебната реформа, еврозоната, от
Коментари Харесай

Мартин Димитров: На тези избори не очаквайте резултати, подобни на предишните

" ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи целеустремено стопират правосъдната промяна, еврозоната, от Демократична България към този момент се съмняваме, че те стопират и Шенген. Това ще докара до нова политическа обстановка. На тези избори не очаквайте резултати, сходни на предходните ", съобщи пред Мартин Димитров от " Демократична България ", който е и ръководител на икономическата комисия в Народното събрание. 

ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия си разкриха картите на лидерката среща, уточни Мартин Димитров в предаването " Преди всички ". Според него за това ще бъде понесена отговорност и ще промени политическата конюнктура в България: 

" Пътищата са единствено два. Единият път е ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, а другият - Политическа партия и Демократична България. Това развиване дава сериозен късмет за Политическа партия и Демократична България да се показват над упованията на идващите избори ".

Докато не приключат диалозите за взаимно явяване на изборите сред Демократична България и Политическа партия, те са единствено диалози, акцентира депутатът от Демократична България и добави: 

" Докато не са изчистени всички елементи, не би трябвало да се поставя каруцата пред коня ".
 
Дали ще се явим дружно или не, двете партии би трябвало да формираме управническа опция, безапелационен бе Димитров. 

" Не може да не престават служебните кабинети на Радев, които са все по-колебливи и несигурни. Рисковете стават все по-големи. Ситуацията от избори към избори се трансформира, тъй като хората стават все по-тревожни ". 

Мартин Димитров вижда пряк бойкот по отношение на еврозоната, който е пристигнал от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, " Възраждане " и " Български напредък ". Според него тези партии са се били наговорили авансово и не са взели участие в две комисии. 

" Демагогията е доста огромна, тъй като в случай че ги питате - ще кажат, че това им е голям приоритет, обаче като опрат нещата до гласоподаване - ги няма и то проведено ", разяснява той. 

За вероятно повишаване на застраховката " Гражданска отговорност " Димитров съобщи, че текстовете сред първо и второ четене в Кодекса за застраховането идват 80% от самите застрахователи. При това състояние да се приказва за такова огромно нарастване е несериозно, счита той. 

" Хората, които не желаеха да се одобри каквото и да било, сътвориха персонални страхове, говориейки за някакви огромни поскъпвания, които никой не може да планува и са просто основани, с цел да плашат хората ". 

Относно правосъдната промяна, той уточни, че там по скоро е очаквал това държание на същите партии.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР