Герасим Георгиев-Геро не може да забрави за кошмараКо-водещият на Като

...
Герасим Георгиев-Геро не може да забрави за кошмараКо-водещият на Като
Коментари Харесай

Геро разказа за ужасен инцидент, в който бил на косъм от смъртта

Герасим Георгиев-Геро не може да не помни за кошмара

Ко-водещият на „ Като две капки вода “ споделя, че ужаса още го преследва нощем. Въпреки че се случил преди две десетилетия, по-късно започвал да качва килограми. В далечната 2000 година той решил да заведе родителите си на Шипка.

Тръгнали рано и на въпросният ден леко ръмял дъждец. Качили се и на слизане към Казанлък, при един десен завой, камион му засякъл пътя. Геро набил спирачки, с цел да не се сблъскат. Само че колата му станала като шейна и се блъснали челно.

„ Вярно е, при рискови обстановки животът ти минава като на лента, на бързи обороти “, връща обратно лентата обичния артист.

Колата му била обезобразена, само че той оживял като по знамение.  Линейка на Бърза помощ го закарала в болничното заведение в Казанлък, където лежал три дни.

„ После нашите ме водиха да ми леят патрон, доста се бях уплашил “, признава Геро.

Като множеството хора, претърпели злополука и той се страхувал дълго време да седне зад кормилото и да подкара колата. Но в един миг се стегнал и с цел да преодолее страха, минал три пъти по мястото, където станала злополуката.

„ Никой не е застрахован на пътя, по тази причина би трябвало да се кара деликатно. Но още по-страшен е страхът, в случай че му позволиш „ да оживее в тебе “, метафизичен заключава Геро.

Източник: Лупа, Crimesbg.com
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР