Герасим Георгиев-Геро е вечно усмихнат, забавен и един от любимите

...
Герасим Георгиев-Геро е вечно усмихнат, забавен и един от любимите
Коментари Харесай

Съпругата на Геро разкри какво крепи брака им

Герасим Георгиев-Геро е постоянно ухилен, занимателен и един от обичаните български артисти, а брачната половинка му Цвети Гагарова е красивото цвете до него. Двамата бяха на посетители в студиото на " Събуди се “, където означават празника и споделят тайната за сполучливата композиция в живота и на екрана. Семейството чества и рождения ден на щерка им Йохана, която е родена на Цветница преди 14 години. Двамата описват, че защото е работен ден и за двамата, ще се наложи да честват по настрана. За Цвети следва женско празненство, а Геро се насочва към студиото на " Като две капки вода “, където ще се грижи за положителното въодушевление на феновете на NOVA.

" Може би " Като две капки вода “ е единственото предаване в България, в което няма жълтини, изгонени, осъдени, отхвърлени участници. Това е предаване, което усмихва хората. То е комбиниране от музика, усмивки и комизъм. Днес се прави мъчно комизъм, тъй като всеки се наскърбява. Всичко стана прекомерно толерантно и все по-трудно ще се прави комизъм по света. Но се стараем доста. Екипът е прелестен и към този момент 11 година сме №1 в ефира. Това се дължи на положителното въодушевление, което даваме на хората и те ни отвръщат със същото. Ще е страховит лайф довечера, защото участниците са подготвени на 100%. Естествено, че има терзание при участниците. Аз съм бил участник и знам какво е. Тези три минути осъществяване са пъкъл. Но когато усетят позитивното отношение от публиката, всичко минава. На финала остават усмивките “, споделя за страстите в известното шоу за фалшификати водещият.

Как се одобряват шегите и закачките в шоуто?

" Добре е, че държим публиката в напрежение, само че всички сме другари и сме доброжелателни един към различен в предаването. Правим всичко с откровена обич между тях. В " Като две капки вода " има единствено положителни усеща и страсти “, разяснява Геро.

" Геро е един естествен брачен партньор и татко. Разликата е, че е по-зает и го виждаме по-рядко вкъщи. Пътува непрекъснато, а аз съм с не нормирано работно време и това поддържа брака ни дълго време “, разказва брачна половинка си, водещ и обичан комедиант журналистът Цвети.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР