Георги Вангелов и Ален Хубулов са последните двама български борци,

...
Георги Вангелов и Ален Хубулов са последните двама български борци,
Коментари Харесай

Очаквайте НА ЖИВО: Георги Вангелов и Ален Хубулов в схватки за бронза от европейското по борба

Георги Вангелов и Ален Хубулов са последните двама български борци, които ще излязат на тепиха по време на европейското състезание в Букурещ, Румъния в опит да донесат още две бронзови оценки на страната в свободния жанр.

Финалната борба за медалите на шампионата на Стария континент е през днешния ден от 17:00 часа българско време и ще може да я наблюдавате НА ЖИВО по Българска национална телевизия 2 и онлайн на bntsport.bg!

В категория до 61 кг във вчерашния ден Георги Вангелов стартира с две хубави победи - над Леомид Колесник от Молдова и състезаващия се под безпристрастен байрак Андрей Бекренев. За страдание, в полуфиналите контузия в главата попречи на участника ни от Олимпийските игри в Токио 2020 да довърши дуела си против някогашният международен първенец Абасхаджи Магомедов и по този начин през днешния ден в репешажите за бронза му следва двубой с азера Нурадин Новрузов.

Междувременно при най-тежките до 125 кг Ален Хубулов през вчерашния ден записа победа против молдовеца Джордже Ерхан и загуба от грузинеца Гено Петриашвили, което му отреди място в репешажите. По-рано през днешния ден натурализираният осетинец австриеца Йоханес Людешер и по този начин довечера ще спори за бронзовия орден против представителя на Беларус, който взе участие под безпристрастен байрак Дзианис Храмианкоу.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР