< Георги Валентинов влиза в Сървайвър“ < Това потвърди бившият ММА боец преди

...
<
Георги Валентинов влиза в Сървайвър“
<
Това потвърди бившият ММА боец преди
Коментари Харесай

Георги Валентинов преди „Сървайвър“: Кой беше този Благо Георгиев?

< Георги Валентинов влиза в „ Сървайвър “
< Това удостовери някогашният ММА войник преди старта на шоуто за оцеляване. Там той ще дели територия с „ баджанака “ си Благо Дзжизъса.
< В изявление пред Би Ти Ви здравенякът показа, че от продукцията го поканили персонално да взе участие.Той проговори и за връзките си с някогашния си приятел и за Златка Райкова, на която предложи брак на сцената „ Като две капки вода “.А след това тя завъртя спекулация с приятеля му Благо Георгиев, от който има и наследник.


< „ За мен игрите не са компликация, повече ме тормози обществената част на шоуто. Защото аз съм силов състезател и съм привикнал самичък да превъзмогвам компликациите. За мен не са обединенията и подмолните игри. Доказал съм какво мога, само че вътре в предаването ще го потвърдя “, твърди боецът. Въпреки че очевидно не е в топ формата, в която бе по време на дейната си кариера.


< Запитан дали е знаел, че в приключенското риалити ще бъде с Благо Джизъса, той отговори многозначително:
< „ Кой е този Благо Георгиев? “.


< И изясни, че са доста разнообразни, като клъвна крепко някогашния футболист. Коментирайки, че има разлика сред момче, което си „ смъква ципа на всички места “ и мъж.
< За някогашната си възлюбена също бе извънредно сбит.
< „ Със Златка Райкова бяхме преди 100 години. Но да плюеш по жена, с която си бил, все едно плюеш по себе си “, кавалерски отговори Георги Валентинов.
< Източник: Лупа.бг
<  
<  
<  
<  
<  
<  
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР