Георги Тронков е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Вълчи

...
Георги Тронков е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Вълчи
Коментари Харесай

Стана ясен кандидатът на ГЕРБ за кмет на Вълчи дол

Георги Тронков е претендентът на ГЕРБ за кмет на Вълчи дол. Частичните локални избори в общината ще се проведат на 8 октомври. Кандидатурата на Тронков към този момент е записана в Общинската изборна комисия, а жребият му отреди номер 1 в интегралната бюлетина.

До провеждането на частични локални избори се стигна след кончината на досегашния кмет Тошко Янев през май.

На изключително съвещание Общинският съвет във Вълчи дол избра Мерткан Ибрямов за краткотрайно изпълняващ длъжността кмет. Той ще заема поста до провеждането на частичните локални избори.

Кандидатът на ГЕРБ Георги Тронков все още е ръководител на Общинския съвет – пост, който заема към този момент втори мандат.

„ През последните години вложихме доста сила за сполучливата реализация на редица планове за възобновяване на общинската инфраструктура и за възстановяване на средата за живот. Последователно изпълняваме поетите задължения и реконструкцията на околовръстния път е доказателство за това. На последните парламентарни избори ГЕРБ разгласи належащия ремонт за собствен приоритет и той към този момент е реалност.

Убеден съм, че със съдействието на страната и с интензивността на локалната власт през идващите месеци ще ремонтираме площад „ Христо Ботев ”, ще приключим изцяло водния цикъл на град Вълчи дол, ще решим проблемите със сметосъбирането и сметоизвозването в общината, ще подменим напълно уличното осветяване ”, разяснява Георги Тронков.

Той има упоритостта да продължи обновяването на просветителната инфраструктура. „ Работим по планове за ремонт на учебни заведения, а с решение на Общинския съвет отменихме таксите за детските градини, с цел да подтикваме включването на децата в просветителния развой от по-ранна възраст и да подкрепим младите фамилии ”, напомни Тронков. Той се ангажира с възстановяване на здравното обслужване и разширение потенциала на обществените услуги.

„ Създавайки привлекателни условия за бизнес в общината, ще осигурим спомагателни работни места. Затова е значимо да продължим започнатото. Ще развиваме и опциите за отдих, спорт и развлечения посредством реновиране на съществуващия басейн, посредством възстановяване на изискванията за ски туризъм, посредством разширение на новооткритата музейна колекция, тъй че да показва обичайните локални занаяти. Роден съм във Вълчи дол, тук пребивавам, тук съм отгледал децата си и работя за просперитета на общината ”, съобщи претендентът за кмет Георги Тронков.

Частични локални избори предстоят и в две села на територията на Варненска област. Калина Христова е претендентът на ГЕРБ за кмет на с. Генерал Киселово, община Вълчи дол, а Мирослав Иванов е кандидатурата на партията за кметския пост в с. Попович, община Бяла. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР