Георги Свиленски от БСП е пострадал при Паметника на Съветската

...
Георги Свиленски от БСП е пострадал при Паметника на Съветската
Коментари Харесай

Георги Свиленски пострада при Паметника на Съветската армия

Георги Свиленски от Българска социалистическа партия е потърпевш при Паметника на Съветската войска. Там стартира работа по демонтажа на монумента.

Метална ограда е паднала върху него, в резултат на което е потърпевша ръката му, научи bTV.Депутатът от Българска социалистическа партия е откаран в ИСУЛ. Оказана му е здравна помощ и е освободен. По-късно се чака да отиде в Народното събрание и да участва на пленарното съвещание. Корнелия Нинова упрекна " човек от регионалната администрация ", който по думите ѝ е бутнал оградата към паметника съзнателно и силово върху Свиленски и в този момент бил със разрязана ръка, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" В момента пред Паметника на руската войска бият депутати. Мои депутати се намират в болница сега със сцепени ръце и ние умуваме за единството на нацията и за това какво бъдеще чертаем на България. Сигурно всеки от вас има своя позиция за Паметника на Съветската войска. Нашата е, че всеки монумент е парченце от историята на България ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР