Георги Семерджиев, подсъдим за тежката катастрофа миналата година на бул.

...
Георги Семерджиев, подсъдим за тежката катастрофа миналата година на бул.
Коментари Харесай

Семерджиев е приел амфетамин до 48 часа преди кръвната проба

Георги Семерджиев, обвиняем за тежката злополука предходната година на бул. " Черни връх " в София, при която починаха две девойки, е бил приел амфетамин до 48 часа преди взимането на кръвната проба. Това настояват движимостите лица създали втората токсикологична експертиза, стана ясно на следващото съвещание по делото през днешния ден.

Не може да се каже обаче какво е количеството признат опиат, както и по какъв начин е повлияло това на Семерджиев. Причината - не изследвана концентрацията в кръвната проба, няма и проучване на урината, с цел да си създадат нужните изводи. Според специалистите измежду използването на амфетамин и метаамфетамини се следи демонстрация на възприятие за непобедимост, свръхактивнаст и податливост към високорисково държание. Наблюдават се и прояви на параноя, които да доведат до държание, което заплашва живота на използвала опиат и близките.

Апелативният съд в София назначи токсикологична експертиза при започване на ноември, по искане на отбраната на Георги Семерджиев. Софийският градски съд през април постанови присъда от 20 години затвор при в началото непоколебим режим за Семерджиев, като сега той апелира присъдата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР