Георги Семерджиев, който причини тежкия инцидент на столичния бул. Черни

...
Георги Семерджиев, който причини тежкия инцидент на столичния бул. Черни
Коментари Харесай

Георги Семерджиев с нова присъда – за побой с мачете през 2012 г.

Георги Семерджиев, който аргументи тежкия случай на столичния бул. " Черни връх " с две жертви, получи още една присъда - за закононарушение от 2012 година

Тя е за нанасяне на междинна телесна щета с особена свирепост. Случаят е от 5 май преди 11 година в кв. " Хаджи Димитър ", когато Семерджиев пребил мъж и употребявал мачете. Травмите са довели до усложнения в придвижванията на потърпевшия, заяви бТВ.

Съдът постанова наказване на Георги Семерджиев от 2 година затвор и обезщетение от 12 000 за пребития.

По същото дело условно е наказан и футболистът Иван Бандаловски. Присъдата на национала е от една година отнемане от независимост с три години изпитателен период. Той е приет за отговорен за нанасяне на междинна телесна щета на същия човек. Според съда Бандаловски е съборил потърпевшия на земята, държал го с ръка за качулката, удрял с юмруци главата му и го ритал по тялото.

Георги Семерджиев към този момент има присъда от 20 години за злополуката на " Черни връх ", където починаха две млади дами.

Софийският градски съд го откри за отговорен по три прегрешения. За всяко от петте обвинявания магистратите дефинираха друго наказване, само че по закон те би трябвало да излязат с едно общо и то е най-тежкото за всички закононарушения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР