Георги, Ралица и Джаферович се впуснаха в бягство от затвора

...
Георги, Ралица и Джаферович се впуснаха в бягство от затвора
Коментари Харесай

Гого е първият полуфиналист в „Игри на волята: България“

Георги, Ралица и Джаферович се впуснаха в бягство от пандиза на Арената на най-екстремното риалити “Игри на волята: България ”. Те трябваше да издърпат тежък варел по пясъка, с цел да се измъкнат от клетката, в която бяха заключени, и да продължат по сложното трасе. Георги съумя да извоюва основна победа, която му завоюва място в надпреварата, както и цялото благосъстоянието от грошове на Джаферович.
 Игри на волята България NOVA
Въпреки мощния вятър, който обръщаше частите от пъзела, Ралица съумя да подреди загадката в края на трасето преди Джаферович, за която надпреварата завърши. “В този миг съм щастлива, че стигнах дотук, тъй като рискувах и здравето си на тази Арена. Ходът през вчерашния ден беше всичко или нищо. Знаех, че няма да мога да победя останалите, в случай че не направя това ” - показа Джаферович пред водещия Димо Алексиев минути преди да напусне Арената вечно.
 Игри на волята България NOVA

 Игри на волята България NOVA
Щурмът към огромната премия продължи без отмора, а финалистите се изправиха в самостоятелен конфликт за пресяване на евентуалните първенци. Те играха дуели един против различен на рисковото предизвикателство “Колелото на гибелта “. Гого потвърди, че е най-силният боец в тази борба, което автоматизирано го трансформира в първия сигурен полуфиналист. Ралица, от своя страна, не означи нито една победа. Това беше третата ѝ загуба за тази седмица, която я изпрати на трети следващ елиминационен двубой.

Какво ще се случи на последния съвет на финалистите? Какви персонални преимущества имат състезателите? Ще употребяват ли своите златни грошове? Ще има ли непредвидени обрати? Кого ще изпратят финалистите на Арената против Ралица? Кои са полуфиналистите в четвърти сезон на “Игри на волята: България ” - следва да стане ясно на следващия ден вечер в 21:00ч. по NOVA.
 Игри на волята България NOVA
Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  страницата и  профила на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България "  продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР