Георги Първанов вече няма да бъде дядо на пълен работен

...
Георги Първанов вече няма да бъде дядо на пълен работен
Коментари Харесай

Ето ги внуците близнаци на Първанов

Георги Първанов към този момент няма да бъде дядо на цялостен работен ден, откакто разгласи завръщането си в огромната политика. Бившият президент образува ново ляво обединяване, стартирано под името " Лява България “, в което се съюзи дружно със знакови отцепници от Българска социалистическа партия.

В последните години Първанов се бе посветил на фамилията си и странеше от политическите процеси у нас. В персонален проект ексдържавният глава може да се похвали с огромни наслади, откакто през предходната година броя на внучетата му се усили на цели пет.

През пролетта на 2022 година в фамилията му проплакаха близнаците Зара и Николай, първи във семейството. Бебетата са деца на по-малкия от двамата синове на някогашния президент – Ивайло, и неговата брачна половинка Росица.

Те към този момент имат един наследник Георги, който е на 3 годинки. Близнаците – момиче и момче, са кръстени на някогашната ни първа дама Зорка, както и на бащата на снахата на Първанов. " Ретро “ се снабди с неповторима фотография на новите попълнения в фамилията, които към момента не са проходили, а през пролетта ще честват първи рожден ден, написа " Ретро ".

Ивайло, Роси и децата им живеят в столицата и разчитат на помощ от всички баби и дядовци. Снахата на Първанов е банкерка по специалност, само че сега е в майчинство. Синът му обаче продължава да управлява сполучливо хотелиерския си бизнес и първокласният му спа комплекс в Кюстендил се пука по шевовете от клиенти макар повишените цени.

По-големият брат на Ивайло – Владимир, също има доходоносна специалност. Той се занимава с компютърни технологии, а дружно с Ивайло имат и обща компания за произвеждане на електрическа сила. Владимир пръв мина под венчилото с лекарката Цветанка, с която имат две пораснали деца – Георги и Виктория.

Първородният им наследник Георги е възпитаник в Първа частна математическа гимназия в София, която се намира наоколо до парк " Възраждане “. Таксата за образование единствено за една образователна година във ВИП школото е 4200 евро, или 8200 лв. на дете. Дядо му постоянно е забелязван да го води и взема от учебното заведение, на което ученици са и други наследници на родния хайлайф.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР