Георги Минчев призна задоволството си след успеха с 4:0 над

...
Георги Минчев призна задоволството си след успеха с 4:0 над
Коментари Харесай

Минчев: Сами си улеснихме двубоя, победата в efbet Лига закъсня

Георги Минчев призна задоволството си след триумфа с 4:0 над Родопа, отчитайки, че Локомотив Пловдив е направил самичък за себе си мачът в Смолян елементарен.

Минчев вкара три гола на третодивизионния тим, само че подчертава, че идното дерби с Ботев Пловдив е извънредно значим мач за „ смърфовете”.

„ Ние си направихме елементарен дуела, защото влязохме съществено в мача. Не подценихме тима на Родопа и се поздравихме с триумф. Миналата година изиграхме тежък мач с тим от Трета лига и в този момент нямахме право да подценим противника. Събота имаме доста значим мач и трябваше да решим рано тази среща. Щастлив съм с всеки един мой маркиран гол и се надявам да продължавам”.

„ По-трудно потегли сезонът за нас, само че мисля, че последователно навлизаме във все по-добра форма. Дерби е и зарядът е огромен, само че се надявам да се поздравим с крайния триумф. Според мен успеха в шампионата леко закъсня. Това е Локомотив и играем всеки мач за победа”, продължи Минчев.

„ Ключовото в дербито ще е експанзията и мобилизацията. Надявам се със силата на нашата аудитория да се поздравим с триумф. Ботев няма общо с тима от предходната година. По-добър тим са, само че дерби е и се надявам да победим. Със сигурност мачът няма да е подобен на този, който беше през предходната година”, продължи Минчев.

„ Всеки един от нас е добре квалифициран, тъй че от позиция на физиката няма да имаме проблем”, приключи голмайсторът на Локо Пловдив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР