Георги Миланов може да не остане в ОАЕ. Халфът едва

...
Георги Миланов може да не остане в ОАЕ. Халфът едва
Коментари Харесай

Миланов пред завръщане на Герена, руснаци продължават да си търсят парите от Левски

Георги Миланов може да не остане в ОАЕ. Халфът надали ще продължи да играе за Ал Дафра, в случай че отборът не резервира мястото си в елита на ОАЕ.

А обстановката му е все по-сериозна, написа " Мач Телеграф ".

Миланов и компания записаха следващ провaл - 2:4 от Бани Яс. Бившият национал предстоя на терена до 56-та минута, когато бе сменен.

Ал Дафра продължава да е на последното място. Тимът има актив от 8 точки и се намира на 10 от зонаtа за избавление. Миналов мина там през зимата, откакто арабите заплатиха наказателна клауза на Левски.

В Русия не са дали прошка на Левски за решението да се откаже от контролите със Спартак (Москва) и Урал, които бяха възнамерявали авансово за лагера си в Дубай.

Темата продължава да се върти в медиите там, които непрекъснато ръчкат двата клуба да преследват " сините " за неустойката, която им се поставя по контракт.

От своя страна на " Герена " би трябвало да получат такава от Краснодар, който върза тенекиена кутия на Мъри и компания. Руснаците оповестиха, че нямат състав, с който да излязат в контролата. По това време почитателите на Левски излязоха с зов, че любимците им не би трябвало да играят против руснаците поради нашествието в Украйна.

" Урал и Спартак ще си търсят до дъно правата и няма, да оставят нещата по този начин ", настояват руснаците. На " Герена " признават, че имат да заплащат, само че на този стадий тупат топката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР