Георги Иванов обеща разговори с МВР по повод футболното хулиганство

...
Георги Иванов обеща разговори с МВР по повод футболното хулиганство
Коментари Харесай

Президентът на БФС: Ако не обръщаме внимание, може и да има смъртен случай

Георги Иванов даде обещание диалози с Министерство на вътрешните работи във връзка футболното безчинство
Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов разяснява дербито сред Левски и ЦСКА-София, извоювано от " алените " с 2:0, както и неприятните подиуми, свързани с почитателите по трибуните.

" Имаше огромна борба в мача. И двата тима влязоха с огромно напрежение, само че Левски сбърка и ЦСКА победи ", сподели Иванов, а във връзка проблемите с агитките, той съобщи:

" Ние не толерираме това, което се случва, това, което направиха агитката на ЦСКА. Не толерираме тези ракети, бомби, тъй като заплашват здравето на хората. Трябва да разберем, че футболът е една игра и хората, които са пристигнали на стадиона би трябвало да се усещат спокойни. Не го видяхме през днешния ден в този мач, само че постоянно, когато играят Левски и ЦСКА има високо напрежение. "

" От моя страна ще има предпочитание за деяние, само че би трябвало да седнем с Министерство на вътрешните работи и да забележим по какъв начин ще противодействаме на това, което се случва в публиката. Смятам, че би трябвало да се вземат в действителност ограничения, тъй като скоро време, в случай че по този начин продължаваме и не обръщаме внимание, ще има смъртен случай и ще бъде късно ", безапелационен бе Георги Иванов.

" Не съм последовател да няма гостуваща агитки, тъй като видяхте какъв брой хора пристигнаха да гледат дербито. Не е вярно да я няма едната агитка, само че би трябвало да има по-сериозни санкции за тез хулигани, които вършат по този начин, че да заплашват здравето на хората ", сподели още Иванов, а във връзка виковете по време на мача, той отговори: " Аз тези реплики ги чувам от 30 години ", сподели Гонзо представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР