Георги Иванов-Гонзо първи ще подаде оставка като директор на националите

...
Георги Иванов-Гонзо първи ще подаде оставка като директор на националите
Коментари Харесай

Гонзо си тръгва при смяна на Боби

Георги Иванов-Гонзо първи ще подаде оставка като шеф на националите тимове, в случай че Борислав Михайлов се махне от БФС. Легендарният нападател разгласи желанието си в изявление пред предаването " Код Спорт " по Ринг.

" Който е по-добър и предложи по-добра стратегия, да стане президент на футбола - прикани Гонзо. - Михайлов ми се обади и ме предложения за поста. Нямам нищо срещу Димитър Бербатов. Играл съм с него, той беше доста огромен футболист. Също и Стилиян Петров и Мартин Петров. Но тръгне ли си Боби, аз напущам. "

Гонзо твърди, че в работата в никакъв случай няма да дели " Левски " и ЦСКА. " На терена е имало война, само че тя е единствено спортна - продължи Иванов, който е рекордьор по голове във безконечното дерби в интерес на " сините ". - Имам доста другари от ЦСКА. Свърши ли мачът, ние сме си близки и такива ще останем. Истината е, че доста неща би трябвало да се оправят във футбола ни. "

Миналото лято Гонзо напусна родния " Локомотив " (Пд), където също беше състезателен шеф. И в този момент не сподели нито дума против " смърфовете ".
" Собственикът Христо Крушарски е доста добър човек, който лишава себе си и фамилията, с цел да дава пари на клуба - разяснява Гонзо. - Но като доста богати хора има много съветници. От лятото нещата в " Локо " се трансформираха. Крушарски стартира да мисли, че може самичък да прави селекция и схваща повече от всички. Така дейностите му станаха доста безредни. Имаме неповторими връзки, само че не желая повече да работим дружно. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР