Георги Илиев твърдо спира с футбола в края на годината

...
Георги Илиев твърдо спира с футбола в края на годината
Коментари Харесай

Георги Илиев: Хубаво е, че в българския футбол все още има уважение

Георги Илиев твърдо стопира с футбола в края на годината макар апелите на почитатели, митове и съотборници в " Локомотив " Пловдив. 38-годишният деец получи премията за футболист на кръга дни откакто усъвършенства върха по изиграни мачове в елита - 455.

В изявление за bTV Илиев регистрира, че българският футбол има своите минуси, само че в него към момента има почитание. Опитният полузащитник показа и какво би посъветвал младите играчи, за които той е образец.
Георги Илиев стана рекордьор по мачове в България Футболистът на "Локо " Пловдив усъвършенства достижението на Марин Бакалов
" Нормално е да се усещам горделив и много благополучен от всичко това, което съм постигнал за тези години. Голяма чест е за мен в действителност от такива имена като Марин Бакалов да получа дарове и награди. Честити ми върха, имаше едно негово изявление в седмицата преди награждаването, в което също по този начин сподели хубави думи, които доста ме топлят - от хора, които са постигнали толкоз доста за българския футбол и е още един мотив да се усещам по-горд и по-щастлив ", разяснява Илиев.

" Хубаво е, че в българския футбол, макар някои минуси, към момента има и почитание на избрани места, което би трябвало да въодушевява почитателите и хората, които обичат футбола ". продължи ветеранът, на който бе мъчно да избере обичания си мач.

" Няма по какъв начин да е един, сигурно много мачове мога да изброя, на първо сещане – най-малко едно 10-15 мача, само че има много мачове, които са в действителност значими за мен "

" Казах го и след мача с " Черно море ". За мен това като се изключи че беше специфичен мач, беше и може би най-трудният мач, който съм играл. " Черно море " е тимът на сърцето ми, оттова съм тръгнал, в никакъв случай няма да не помни " Черно море " какво ми е дал, тъй че обикновено е. Беше и тежък, и специфичен мач... От същинските почитатели на " Черно море " постоянно съм получавал почитание, което постоянно ме е радвало. Винаги съм отдавал същото на тях. Така че сред нас има една връзка, която някои хора няма по какъв начин да скапват "

Шеста поредна победа за " Локо " Пловдив, върхът е близо "Железничарите " завоюваха с 1:0 против "Черно море "
" Да получа капитанската лента в " Локомотив " беше решение на съотборниците и треньора. Благодаря им за оказана чест, само че при мен беше ясно, че съм за къс интервал от време в тима и не желая да скапвам тази конструкция, която си има в тима. Има си капитан, който в действителност Митко прави чудеса, освен тази година, само че и предходната. Пожелавам му да продължава рано или късно след тези положителни игри, няма по какъв начин да не го желаят в националния тим. Отборът е съвършено структуриран и върви напред ", добави халфът.

А какво посъветва младите играчи, за които той е кумир - вижте във видеото:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР