Георги Христов, който се слави с един от най-красивите гласове

...
Георги Христов, който се слави с един от най-красивите гласове
Коментари Харесай

Георги Христов се завърна на сцената, но няма да го познаете...

Георги Христов, който се слави с един от най-красивите гласове в родната сцена, се завърна на сцената след известно спиране. И въпреки почитателите му да го чакаха с неспокойствие, се втрещиха  от типа му.

В последно време артистът е измършавял фрапантно, а смущаващата му визия на часа предизвика почитателите му да попитат дали не е изпаднал в прекаленост с диетите и към този момент не страда от анорексия, написа " Ретро ".



Христов постоянно е поддържал физиката си в топформа, само че в последно време като че ли е минал здравословната граница, считат феновете му.

" Краката му са тънки като солети, лицето му е вдлъбнато и изпито. Поне гласът му си е все по този начин популярен “, пишат в обществените мрежи почитатели на естрадната легенда. Ако измежду мъжете в гилдията Лили Иванова има аналог по воля, то това е точно Георги Христов.

Също като примата той от десетилетия съблюдава спартански хранителни режими, брои всяка калория и се подлага на свиреп диети, с цел да харесва облика си в огледалото и да може да носи шикозните си и юношески тоалети.

Явно обаче е изгубил визия за действителността, както се случва с доста от хората, страдащи от прекомерна суетност.

През последните 5 години изпълнителят на " Черно и бяло “ разви и друга фикс идея. Той е захласнат от мощния загар и умерено към този момент може да мине за цветнокож.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР