Георги Холянов официално пое управлението на община Ракитово. Избраният предишен

...
Георги Холянов официално пое управлението на община Ракитово. Избраният предишен
Коментари Харесай

Георги Холянов се закле като кмет на Ракитово

Георги Холянов публично пое ръководството на община Ракитово. Избраният предходен и сегашен кмет встъпи в служба по време на изключително съвещание на новия състав на Общинския съвет. На първата тържествена сесия градоначалникът не съумя да участва заради заболяване, по тази причина постави клетва няколко дни по-късно.

Събитието бе почетено от зам. - регионалния шеф на Пазарджик Стефан Димитров, пред който Холянов постави клетвата си, чиновници на общината, кметове на други обитаеми места и жители.

Холянов получи огърлица и ключ - знаци на положителното ръководство и грижа, от Виляна Колчева, която до встъпването в служба на новия кмет, изпълняваше неговите функционалности.

“За мен е чест да ви връча знаците на общината, тъй като в предходния, въпреки и къс мандат, вие доказахте, че сте добър и виновен собственик ”, сподели Колчева.

Кметът Холянов благодари преди всичко на жителите на общината за доверието, на своето семейство и най-много на брачната половинка си, и на екипа си, като даде обещание да продължава своята работа в интерес на хората. Той оповести поредна добра вест - че е утвърден и ще бъде финансиран план за възстановяване на енергийната успеваемост на кметството в Дорково.

Работата на Общинския съвет продължи с избирането на заместник-председатели на структурата. Съветниците взеха решение това да са Нина Димова и Стефан Коларов.

Избрани бяха и членовете на работните комисии в локалния парламент.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР