Георги Градев обяви, че ще се кандидатира за президент на

...
Георги Градев обяви, че ще се кандидатира за президент на
Коментари Харесай

Георги Градев се кандидатира за президент на БФС

Георги Градев разгласи, че ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз (БФС). Специалистът по спортно право беше част от екипа на различен претендент - Димитър Бербатов, като напусна през ноември.

" Приятели, мой цивилен и професионален дълг е да оказа помощ на българския футбол да излезе от рецесията и разцеплението, което настоящето управление на Български футболен съюз сътвори. Вече 20 години работя в и за българския футбол. Почти няма клуб, футболист или треньор, на който да не съм оказал помощ. Изградих име и контакти във всички интернационалните футболни организации като ФИФА, УЕФА, ЕКА, ФИФПро, КАС и други. Имам зад тила си повече от 600 каузи в спортни инстанции. Помагам на дребни и огромни еднообразно ", написа Градев във Facebook.

Той уточни работата си в шахмата в последните месеци. Градев беше секретар на краткотрайната комисия на Международната федерация по шахмат (ФИДЕ), която ръководеше българския шахмат и е юридически консултант на Българската спортна федерация по шахмат (БСФШ), която получи интернационално самопризнание и беше определена за член на ФИДЕ.

" Преди 7 месеца ми се даде опция да вземам участие в обединяването на българския шахмат, за което способствах с експертиза, контакти, отдаденост и най-много с неотстъпчивост и непреклонност при вземането на значими управнически решения. Резултатите са забележими за всички. Дойде време да пренеса моя опит, познания, контакти и комуникативност в услуга на българския футбол ", добави Градев.

Той уточни, че е привлякъл специалисти от България и чужбина с опит, с които ще разработят стратегия за българския футбол: " Получих единодушието на потвърдени експерти в разнообразни области с огромно публично доверие, които да станат част от управническия орган на БФС. Ще имам срещи с страната и общините. "

Градев ще отвори офис на стадион Васил Левски, където всеки ще е " добре пристигнал със своите въпроси, хрумвания и рекомендации ". Той добави, че формалният старт на акцията му ще бъде даден, откакто бъде оповестена покана за конгреса в Търговския указател.

Кандидатурата си за президент на БФС към този момент разгласи Димитър Бербатов. Друг някогашен национал - Илиян Стоянов, заяви, че ще се кандидатира и ще показа програмата си в края на януари. Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски също съобщи, че ще взе участие в изборите.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР