Георги Гергов и Красимир Трифонов засвидетелстваха своето уважение към тези,

...
Георги Гергов и Красимир Трифонов засвидетелстваха своето уважение към тези,
Коментари Харесай

Лидерите на БСП в Пловдив и областта с поздрав към възрастните хора

Георги Гергов и Красимир Трифонов засвидетелстваха своето почитание към тези, които с юношески порив и себеотдаване построиха България.

В навечерието на Международния ден на възрастните хора своите поздравления към тях насочиха Красимир Трифонов -председател на Горско стопанство на Българска социалистическа партия Пловдив и регионалния водач на социалистите Георги Гергов.

На концерт в ДНА Пловдив Красимир Трифонов се обърна към хората в златната възраст с признателност за това, че са посветили дните си за богатството на страната ни. „ Благодаря Ви - по тази причина, че сте устояли на превратностите на времето, по тази причина, че не се предавате пред актуалната сурова реалност, че сте ни предали изконните български полезности. Ценя неугасващия жар, който виждам и в този момент в очите Ви и Ви подсигурявам от името на Българска социалистическа партия - Пловдив, че се борим и ще продължаваме да се борим, с цел да Ви осигурим заслужен, обективен и спокоен живот. ", съобщи той пред присъстващите на празничния концерт, проведен от „ Съюз на пенсионерите 2004 " и Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса.

„ Днес ние, Вашите наследници, Ви изискуем доста - внимание, любов, почитание, респект! Но с изключение на персоналната ни признателност Ви изискуем и онази социална и държавническа респект и признателност към труда, предан в интерес на страната ни. Защото дано не забравяме, че тъкмо вие, с юношески порив и себеотдаване построихте България. Вие сте образец за усърдие, почтеност и отговорност за младите генерации. Благодаря Ви за всичко сторено през годините! ", написа в приветствения адрес към възрастните и Георги Гергов, ръководител на Областния съвет на Българска социалистическа партия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР