Георги Генов, който уби жестоко жена си с множество удари

...
Георги Генов, който уби жестоко жена си с множество удари
Коментари Харесай

Убиец, заклал жена си на кръстовище в Пещера, прие обвиненията на прокуратурата

Георги Генов, който умъртви грубо жена си с голям брой удари с нож на кръстовище в Пещера, одобри всички обвинявания, повдигнати му от прокуратурата. Това стана на първото съвещание по делото, извършено през днешния ден в окръжния съд в Пазарджик, което беше разпоредително.

Генов и юриста му одобриха повдигнатите обвинявания за съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително непосилен за жертвата метод. За това закононарушение законът планува отнемане от независимост от 15 до 20 година, или пожизнен затвор.

Заради цялостното самопризнание на виновност от обвинения, делото всъщност ще се гледа по реда на съкратеното правосъдно разследване, а съдът е задължен да понижи присъдата на обвинения с една трета. На 2 септември, м.г., Георги Генов причаква жена си Катя, която се прибира от работа към дома на майка си в Пещера, пресреща я на кръстовище и й нанася голям брой удари с нож.

Въпреки че в близост има очевидци на касапницата, никой не се намесва да помогне на тежко ранената жена. Това разрешава на килърът умерено да се качи в колата си и да изчезне от мястото на престъплението. Генов бе арестуван няколко дни след убийството във вила край бент. Тополница от военни командоси и служители на реда. На първото разпоредително съвещание на съда като цивилен ищци бяха конституирани майката на убитата и двете дъщери на Катя и Георги. Чрез юриста си те желаеха обезщетение от по 200 хиляди лв. за всяка от тях.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР