Георги ДИМИТРОВБСП започна нова офанзива в защитата на Паметника на

...
Георги ДИМИТРОВБСП започна нова офанзива в защитата на Паметника на
Коментари Харесай

БСП ще брани докрай Паметника на Съветската армия

Георги ДИМИТРОВ
Българска социалистическа партия стартира нова атака в отбраната на Паметника на Съветската войска. Десетки социалисти се събраха през вчерашния ден пред монумента в символ на митинг против желанията за преместването на паметника. Сред тях бяха водачът на Българска социалистическа партия в София Иван Таков, заместникът му Иван Пешев, представители на МО в Българска социалистическа партия, членове и симпатизанти на партията. 
Таков подсигурява, че Българска социалистическа партия няма да допусне никакви взаимни отстъпки с националната историческа памет и ще се опълчи на желанията на ръководещите да изолират с ограда паметника от народа. 
" Всички опити за провокации от разнообразни фашизоидни организации ще бъдат пресечени от нас. А хората, с които тук сме се събрали, са отговор на опитите за обграждане на паметника, срещу премахването на палатките и срещу преследване на хората. Ние ще сме тук, доколкото е належащо ", заяви  водачът на столичните социалисти.
Пред паметника има няколко палатки, издигнати от други опозиционни партии. В това число и на партия " Левицата ", с която на софийски терен градското управление на Българска социалистическа партия води диалози за общ претендент за кмет на столицата. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР