Георги Блажев, новият панелист на Гала, е неприлично млад, но

...
Георги Блажев, новият панелист на Гала, е неприлично млад, но
Коментари Харесай

Кога успя и да се разведе Георги Блажев от „На кафе”?

Георги Блажев, новият панелист на Гала, е непристойно млад, само че към този момент е разведен. „ Както знаете ”, посочи писателят пред сътрудниците си в предаването „ На кафе ”, където е измежду новите коментатори. Те евентуално са знаели. За стотиците му почитатели във фейсбук, където споделя историите си и споделя занимателни постове, статутът му на разведен татко на дребен наследник евентуално е огромна вест, видя HotArena.

В началото на предходната година Георги Блажев бе представян за щастливо женен мъж, който е в трепетно очакване на раждането на първото си дете. След това при медийните си изяви писателят сякаш говореше повече за плановете си, а в персонален проект споделяше страстите си около бащинството. Така че предишния вторник с пояснението „ както знаете ” към сътрудниците си, писателят може би за първи път обществено разгласи новия си статут.

Повод стана изявление с актрисата Луиза Григорова-Макариев, която е бременна от брачна половинка си – режисьорът Мартин Макариев. Покрай всичко останало, актрисата показа и какъв брой добре се схваща със сина на мъжа си от предходната му връзка. „ Възприех една част от диалога много персонално, тъй като, както знаете аз също съм разведен с малко дете, и съм си мислел, че първият главен аршин за бъдеща жена до мен би бил по какъв начин ще се отнася с моето дете. Защото ми прави усещане, че доста хора ми споделят: „ Като разбере, че имаш дете от друга жена, няма да те желае, тъй като всеки ще желае този миг да го показа с теб – първо дете ”, и така нататък Явно при Луиза се получават добре нещата, което ми вдъхва вяра ”, показа Георги Блажев, с което евентуално е изненадал феновете на предаването, измежду които сигурно са и доста негови фенове.

Георги Блажев има наследник Боян,

който е на годинка и няколко месеца. Писателят, който е работил като редактор в предаванията „ Стани богат ”, „ Фермата ” и „ Мастършеф ”, бе представян като щастливо женен при започване на предходната година. След това в множеството си медийни изяви Георги Блажев като че говореше повече за плановете си и за сина си Боян. Така че или той не е желаел да споделя информация, или не са го питали, или пък към момента не е бил разведен. Като се има поради карантината, поради която бяха блокирани много процедури, в това число разтрогването на браковете, е същинска тайнственост по кое време Георги Блажев е съумял и да се разведе. Почитателите му допускат, че е много евентуално писателят, който е създател в плана „ Пощенска кутия за приказки ”, да се е разделил с жена си през предходната година, просто да не е коментирал тематиката. Още повече, че в предаването „ На кафе ” във вторник Георги Блажев показа, че е имало жена, която е срещнал със сина си. Подробности, несъмнено, не издаде. А и тематиката бе друга. Писателят описа за този миг в подтекста на изявлението на Луиза Григорова, която „ не харесва лигави деца, още повече лигави момчета ” и от тази позиция на моменти даже е строга със сина на мъжа си.
След края на изявлението с Луиза, писателят съобщи, че с позитивния си образец му вдъхнала очаквания. Георги Блажев мислел и по въпроса за отношението на бъдещата жена до него към сина му. „ До този миг единствено една жена, която не е майка на Боян, съм я срещал с него, и ми направи усещане какъв брой дебна, какъв брой не бях провиснал – дали пък ще е прекомерно блага, с цел да ми се хареса, дали ще си разреши да му направи някаква забележка. Деликатно е, само че с времето допускам, че си демонстрира ”, показа той.
Дали това ще е единственият път, в който Георги Блажев приказва за персоналния си живот, освен това в ефирен ефир, следва да се разбере. Затова пък той е много деен в обществените мрежи, където се радва на изключителна известност. Във фейсбук, както и в инстаграм, писателят постоянно радва феновете си със занимателни колажи, истории и къси житейски мъдрости.

На 14 юли пък Блажев сложи началото на поредност от постове във фейсбук:

„ Мило Дневниче, имам Ковид-19 ”. Вероятно доста от почитателите му в началото са си помислили, че е следващата художествена история. Уви, писателят в действителност е изкарал ковид, тъй като в идващите дни продължи да споделя в детайли за признаците си, измененията в положението си, мислите си и моменти от всекидневието си. Разбира се, със солидни дози от възприятието си за комизъм, с което е известен. „ В петък си направих тест за ковид, който се оказа позитивен. Много хора ми писаха, че съм първият им прочут с Ковид-19. Затова започнах да си повеждам дневник в персоналния профил във Facebook, в който да осведомявам приятелите си по какъв начин протича болестта при мен. Целта ми не е да импортирам непотребна суматоха, нито безгрижно успокоение, още по-малко да изземам функционалностите на персонален доктор или РЗИ. Слушайте институциите и спазвайте всички противоепидемични ограничения. Просто желая да вкарам малко комизъм там, където в последно време виждам единствено боязън и комплициране. Реших, че дневникът би трябвало да доближава до повече хора, по тази причина от довечера ще го повеждам и тук ”, стартира Георги Блажев фейсбук дневника си, отдаден на ковид, който е изкарал през юли.

От постовете му излиза наяве, че имал напълно леки неразположения – променлива температура, главоболие, изнемощялост, липса на вкус. „ Между 21 и 24 юли от РЗИ ще пратят екип, който да ми направи втори тест вкъщи. Ако всичко е наред, ще мога да продължа обикновено с живота си и да се преструвам, че ми е прелестно да съм измежду хора, както съм го правил до момента. От три дни не спирам да получавам предложения за другарство от дами. Може да нямам яхта, само че се обрисува до няколко дни да имам нещо също толкоз секси – антитела ”, написа Георги Блажев във фейсбук, писа Уикенд.

На четвъртия ден от позитивния тест писателят споделя, че не усеща усета на храната или по-точно: „ Всичко, което поставям в уста: бисквита, муха, гранитогрес, продължава да има безусловно еднакъв усет. ” В ден №7 Блажев споделя за липса на подушване и промяна на фокуса: „ Сега, когато прогнозата за времето няма никаква стойност за мен, за първи път в живота си имам време да огледам синоптичките. Да видя индивида зад метеоролога, дамата зад професионалиста. Та – Натали Трифонова е доста симпатична, до момента не бях обръщал внимание. ”

В ден финален, на 24 юли, Георги Блажев с наслада споделя, че от РЗИ са му създали тест и към този момент няма ковид: „ Свърши се, другари! Вече може да ме срещнете на улицата или по хавлия в жилището на гаджето ви! Имам цялостното право да изляза и да оближа изцяло чужд в парка и в случай че ме арестуват, няма да е тъй като имам ковид, а тъй като съм облизал изцяло чужд в парка. Не е ли ужасно? ”.

Писателят преборил ковид за 14 дни, които прекарал в карантина в дома си. В този ден финален той предлага на всички да не подценяват вируса, тъй като това, че при него минало леко, не значи, че и при тях ще е по този начин. И още, в случай че са инфектирани, да се чуват постоянно с персоналния си доктор, да наблюдават дишането и температурата си. „ Стойте си у дома, тъй като разбирам да сте поданици на Сингапур и да изпускате някаква страшна градска среда или късмет да срещнете сполучливи хора с костюми по улиците, само че тук, популярност Богу, казусът не е подобен ”, написа Георги Блажев. Накрая той поучава, че „ хуморът е второто най-хубаво лекарство след същинските медикаменти ”. „ Смейте се и не се взимайте на съществено. Освен в случай че имате кабриолет и плочки, тогава може. Бъдете здрави и виновни. Прегръщам ви, този път в действителност ”, написа писателят. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР