Геноцид срещу фолкизпълнителите видя певицата Емануела. Тя е бясна, че

...
Геноцид срещу фолкизпълнителите видя певицата Емануела. Тя е бясна, че
Коментари Харесай

Това е геноцид срещу фолк изпълнителите: Емануела - slava.bg

Геноцид против фолкизпълнителите видя певицата Емануела. Тя е гневна, че в продължение на месеци нe може да упражнява специалността си, няма никакви приходи, а в това време няма изясненост дали нощните заведения скоро ще отворят порти.

"Вируси е имало и ще има! Може и още нови варианти да има, още разновидности, т.е. всичко би трябвало да спре да работи ли? Ще забранявате на хората да упражняват правото си на труд? Колко години, десетки хиляди ли? Безумие! И това е единствено в 5-6 страни, на всички места другаде към този момент живеят и работят обикновено, като съблюдават отдалеченост и стерилизация, която по този начин или другояче е добре да се съблюдава! От ограниченията изгода няма! Това е дискриминация към избрани бизнеси и геноцид на хората, работещи там! ", изригна фолкпевицата, която усеща по тежък стопански метод неналичието на професионални задължения.

Емануела е подготвена да се включи в националния митинг на ресторантьорите, който е плануван за тази седмица в сряда.

Тя е подготвена да излезе на площада, с цел да съобщи, че поддържа заведенията, които ще отворят порти на 1 февруари, даже това да не им е разрешено публично от страната.

"Първо, стартира да се гoвори за мутиралия вирус, незабавно щом схванаха, че хората към този момент не устоят. Второ, по какъв начин ще отворят заведенията, като още занапред се изяснява по какъв начин през март ще бъде новата вълна. И какво сме отговорни ние (всички затворени), че здравната система не работи, че няма лекари, сестри, експерти, че няма кревати, че ни не разрешават да работим и да упражняваме правото си на труд “, показва още от позицията си фолкпевицата, която е едно от най-разпознаваемите имена в сектора.

Тя е безапелационна, че животът би трябвало да си продължи постарому и в случай че някой избере да работи и се болести, да бъде виновен за лекуването си. Емануела не икономисва рецензиите си към никого и преди време атакува родни и задгранични политици. Първо тя скочи на немския канцлер Ангела Меркел.

Певицата избухна в обществените мрежи поради затворените заведения и нощни заведения. "Тя е бездарна жена, която даже няма деца. Всички я слушат като овце. Тя е егоистична интересчийка! Ф*к офф на Европейски Съюз! ", написа яростно Емануела.

След нея се насочи и към българските депутати. "Затворете пapламента! И спрете градския превоз, тъй като и там има скупчвания на хора. Като ще се търси резултат от ограничение на болест, дано е ефикасен, а не целеустремен! ", реагира фолкпевицата.

Известните имена в поп-фолка към този момент резервират безмълвие дали ще излязат по площадите
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР