Гениалните идеи често се раждат на празен стомах. Озверелите от

...
Гениалните идеи често се раждат на празен стомах. Озверелите от
Коментари Харесай

Риалити героите във Фермата озверяха от глад

Гениалните хрумвания постоянно се раждат на празен корем. Озверелите от апетит риалити герои във " Фермата " откриха нов, извънредно автентичен метод да оцелеят в тежките селски условия, като подядоха кравите в стопанството.
След като провизиите на участниците бяха отнети поради следващото нарушение на баскетболиста Радо, домакинята Аксения измисли по какъв начин да набави значима фалшификация и по този начин да овкуси блудкавите ястия, които подготвя като аргатин.

Красавицата от Поморие реши да вземе от солта, оставена за животните в обора. Като я ближат, те всеки ден си набират значими хранителни субстанции.

" Като дребна се завирах в яслата на комшийските кози, с цел да лижа от солта им. Щом тогава съм го правила, какво пречи същото да се случи и в този момент? ", попита реторично тя и се насочи към обора с най-хубавата си другарка в стопанството, многодетната майка Веселка.

Двете уверено откъртиха парче от огромния пай сол, облизан от кравите, усърдно го измиха и го начукаха. С дребните части кравешка сол те посолиха пържените картофи, а изгладнелите им съфермери ги ометоха на драго сърце.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР