Genesis представи новия си флагман G90 на европейската публика за

...
Genesis представи новия си флагман G90 на европейската публика за
Коментари Харесай

Genesis G90 с европейска премиера - видео

Genesis показа новия си флагман G90 на европейската аудитория за първи път на фестивала на скоростта в Гудууд. Церемонията по откриването на първокласния седан на щанда на Genesis беше водена от Люк Донкерволке, основен креативен шеф (CCO) на Genesis и Чарлз Гордън-Ленъкс, херцог на Ричмънд. G90 се счита за най-елегантната интерпретация на дизайнерския език на Genesis " Athletic Elegance " досега.

Заинтересованите от Германия и Швейцария към този момент могат да се записват онлайн. В допълнение към общоприетата версия, Genesis предлага модела като дълъг вид с по-дълго междуосие, което предлага на пасажерите откъм гърба 190 милиметра повече място за краката. Във версията с късо междуосие G90 се предлага с четири или пет места. Дългата версия има четири седалки и предлага високо равнище на комфорт с помощта на самостоятелно отопляеми и вентилирани седалки с функционалности за масаж и вентилирани и отопляеми поставки за крайници с функционалности за масаж.

„ След като G90 към този момент имаше доста сполучлив старт в Южна Корея, Съединени американски щати, Канада и Близкия изток, получаваме от ден на ден и повече запитвания по кое време моделът най-сетне ще пристигна в Европа “ - сподели Лорънс Хамилтън, ръководещ шеф на Genesis Motor Europe - „ Сега най-сетне пристигна моментът. G90 е доста особено транспортно средство, както бихте очаквали от водеща марка. За европейския пазар ние още веднъж прецизирахме модела, с цел да приспособяваме ръководството и шофирането към локалните пътища и упованията на клиентите. "



Предницата се характеризира с нова, триизмерна решетка с две насложени шарки G-Matrix и двуредови фарове, които в композиция имат за цел да припомнят за емблемата на марката. Безпроблемният тип на предния похлупак и елегантната параболична линия в профил на автомобила също акцентират статуса на G90 като първокласен седан.

Интериорът следва дизайнерския принцип на Genesis за хубостта на бялото пространство (Beauty of White Space). Той съчетава високотехнологичен външен тип на новите технологии с обичайни материали и най-високо равнище на майсторство. Цените за G90 и повече информация ще бъдат оповестени скоро, съгласно производителя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР