Genesis Motor Europe предлага на своите клиенти онлайн портал, чрез

...
Genesis Motor Europe предлага на своите клиенти онлайн портал, чрез
Коментари Харесай

Genesis предлага интерактивна покупка на моделите си

Genesis Motor Europe предлага на своите клиенти онлайн портал, посредством който могат онлайн, без да излизат от вкъщи си, да се срещнат с цялата моделна гама на премиум марката на корейския авто производител.

По време на интерактивна 360-градусова обиколка, на заинтригуваните могат да се покажат и обяснят многочислените функционалности на транспортното средство от специалист по марката и продуктите, както и да се провеждат пробно шофиране или следваща среща с персонален помощник на Genesis, който ще приготви самостоятелно направена оферта, в случай че се клиентите се заинтересуват от покупката.

След като извикат страницата, клиентите могат да избират сред препоръки на немски и британски, които да им поогнат да изберат желания модел Genesis, да изберат деня и часа за препоръки онлайн. Налични са 30-минутни времеви шпации, някои от които също могат да бъдат резервирани в къс период.

„ Тъй като ценим времето на нашите клиенти, ние желаеме да им предложим елементарен достъп до нашата марка и нашата гама от транспортни средства – отдалечено, само че въпреки всичко персонално “, акцентира Доминик Боеш, ръководещ шеф на Genesis Motor Europe.

Стартът на цифровия шоурум последва откриването на първото Genesis Studio в Мюнхен, като през идната година ще последват още сходни в Европа. Всички модели на марката ще могат да бъдат поръчани в тези ателиета или онлайн.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР