Генераторите, обещани от вътрешния министър Иван Демерджиев на граничните власти

...
Генераторите, обещани от вътрешния министър Иван Демерджиев на граничните власти
Коментари Харесай

Демерджиев изпраща обещаните на РСМ генератори на бедстващите в Турция

Генераторите, обещани от вътрешния министър Иван Демерджиев на граничните управляващи в Република Северна Македония, ще бъдат изпратени в Турция.

" Заради бедствието в южната ни съседка тези генератори ще бъдат доста по-полезни там ", съобщи в Благоевград вътрешният министър Иван Демерджиев.

" Надявам се, че Северна Македония ще откри сили и средства да обезпечи граничния си надзор доста по-добре. При всички случаи предстоят съвещания, в които и аз се надявам да вземам участие. Там ще уточним всички проблеми. Ако можем да им помогнем, ще им помогнем, само че потребността в Турция сега е доста по-остра. Касае избавяне на човешки животи и считам там да отидат трите генератора ", сподели още министър Демерджиев.

Генераторите бяха обещани на Република Северна Македония откакто на 4 февруари десетки българи останаха блокирани на граничен пункт " Гюешево – Деве хълм " и не бяха позволени на честванията във връзка 151 години от рождението на Гоце Делчев. Като съществена причина македонските управляващи показаха неналичието на ток.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР