Генералният секретар на ЦК на ККП, председател на КНР и

...
Генералният секретар на ЦК на ККП, председател на КНР и
Коментари Харесай

Китайският лидер бе на инспекция в провинциите Джъдзян и Шандун

Генералният секретар на Централен комитет на ККП, ръководител на КНР и на Централната военна комисия Си Дзинпин неотдавна бе на ревизия в селските региони, комерсиалните пазари, изложбените зали, културните паркове и други места в провинция Джъдзян, където изслуша отчетите за работата на партийния комитет и локалната администрация, изложи новите условия.

 Той акцентира, че Джъдзян би трябвало да бъде в челните редици в потреблението на научните и софтуерни нововъведения при основаването на нови преимущества за развиването, да одобри действителната стопанска система като основа за построяването на съвременна индустриална система, да насочи и поддържа ускоряването на използването на напреднали и използвани технологии в обичайните промишлености, както и развиването на интелигентните и зелени индустриални промишлености от висок клас. „ Джъдзян би трябвало да поеме водеща роля в насърчаването на общия разцвет и да работи интензивно за намаляването на разликите сред градовете и селата, както и в приходите като съществена посока “, уточни още китайският водач.

Следобед на 24 септември Си Дзинпин инспектира и град Дзаоджуан, който е един от регионите с най-голяма повърхност засадени нарови дървета, с най-вече сортове и най-пълната индустриална верига в страната. Китайският водач изрази удовлетворение от развиването на локалната промишленост и уточни, че стандартът на живот се усъвършенства, търсенето на пазара на висококачествени специалитети нараства, а съответната промишленост има огромен капацитет за развиване.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР