Генералният секретар на Съвета на Европа , в навечерието на

...
Генералният секретар на Съвета на Европа , в навечерието на
Коментари Харесай

Съвет на Европа: Пандемията доведе до бум на домашното насилие

Генералният секретар на Съвета на Европа, в навечерието на Международния ден за унищожаване на насилието над дами, съобщи, че експлоадирането на пандемията от е довело до увеличение на.
" Докато множеството хора остават в домовете си и пред компютрите заради новите ограничаващи ограничения по света, ние чуваме доста за, разнообразни форми на следене на хора, изпращане на известия, неистини и разнообразни форми на принуждение по интернет ", написа Пейчинович-Бурич.
 По време на пандемията ескалира фамилното принуждение в Черна гора По време на пандемията ескалира фамилното принуждение в Черна гора
Националната линия SOS в Черна гора за жертвите на фамилно принуждение са приели 2 110 позвънявания от януари до август, което е с 10 % повече...
Според нея един от най-важните правила, на които се основава Съветът на Европа, е предварителната защита и битката против насилието над дами и домашното принуждение.
„ Имаме отворени линии 24 часа в денонощието, имаме хора, които са там, с цел да поучават дами и хора, които страдат от домашно принуждение. Готови сме да реагираме бързо и да осигурим полицейска отбрана. "
Пейчинович Бурич заключава, че ограничаващите ограничения са огромно предизвикателство, само че че те по никакъв метод не би трябвало да способстват за насилието над дами и деца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР