Генералният мениджър на Лос Анджелис Лейкърс Роб Пелинка подписа нов

...
Генералният мениджър на Лос Анджелис Лейкърс Роб Пелинка подписа нов
Коментари Харесай

Роб Пелинка подписа нов договор с Лос Анджелис Лейкърс

Генералният управител на Лос Анджелис Лейкърс Роб Пелинка подписа нов контракт до края на сезон 2025/26, оповестиха от клуба от Националната баскетболна асоциация.

По този метод управлението на " езерняците " обвързва договора с този на старши треньора Дарвин Хам. През лятото точно Пелинка назначи Хам на мястото на уволнения Франк Вогел, давайки на някогашния баскетболист на Детройт Пистънс четиригодишен контракт.

52-годишният Пелинка се причисли към фронт офиса на Лейкърс през 2017 година след дългогодишна кариера като баскетболен сътрудник. Той спомогна за построяването на състав, който през 2020 година завоюва купата в балона в Орландо по време на рецесията с ковид. През същата година той получи и ролята на вицепрезидент на клуба по баскетболните интервенции.

В последната година Пелинка постоянно е обект на рецензии от страна на почитателите на Лейкърс, откакто взе в тима гарда Ръсел Уестбрук. Той трябваше да образува " огромна тройка " с ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис, само че вместо това " езерняците " не съумяха да се класират за плейофите, а с цел да бъде взет Уестбрук, отборът загуби и съвсем всички от младите си играчи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР