Генералният консул на Република Турция в Бургас Нурай Иньонтепе има

...
Генералният консул на Република Турция в Бургас Нурай Иньонтепе има
Коментари Харесай

Генералният консул на Турция в Бургас представя свои творби в изложба

Генералният консул на Република Турция в Бургас Нурай Иньонтепе има забавно занимание. Той ще изложи свои картини дружно с още шестима художници от родния си град Ескишехир. Общата галерия е по случай 95-годишнината от основаването на турската република . Експозицията е наречена „ Можем ли да Ви изненадаме “ и уредниците са безапелационни, че всички, които посетят изложбата няма да останат разочаровани. Тя ще се състои на 30 и 31 октомври в Експозиционен център „ Флора “ – Бургас.
Ще бъдат изложени общо 40 картини, чиито създатели са четири дами и двама господа, съграждани на Генералния консул Иньонтепе.
Нурай Иньонтепе е Генерален консул на Република Турция в Бургас от месец март 2018 година. Бил е на дипломатически задачи в разнообразни страни в Европа. Преди задачата си в България е бил посланик в Брегенц и Берлин, Германия. Извън консулските си отговорности Иньонтепе е създател и основава свои произведения в разнообразни стилове. В кабинета му могат да бъдат забелязани няколко картини и пластики, основани от него самия. " Като посланик, служил в разнообразни страни, бях впечатлен както от локалните хубости, по този начин и от обичайните турски прояви на изкуство. Моите произведения ще отведат посетителите в Африка, Италия, Германия, Турция, и несъмнено ще ги върнат още веднъж в Бургас посредством първата ми работа, осъществена преди няколко месеца по улиците на града “, описа господин Иньонтепе.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР