Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България Силвър Стар изгражда собствен

...
Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България Силвър Стар изгражда собствен
Коментари Харесай

Вносителят на Mercedes-Benz за България инвестира €18 милиона в собствен комплекс в София

Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България Силвър Стар построява личен мултифункционален комплекс в София, където ще дава цялостна гама от услуги в региона на продажбите и следпродажбеното обслужване за леки и товарни коли. Силвър Стар направи алегорична първа копка, оповестиха от сдружението. Общата инвестиция, която групата възнамерява за построяването на комплекса е в размер на 18 милиона евро.

След Варна, Пловдив и Бургас, софийската локация ще бъде четвъртият личен комплекс на Силвър Стар в България. Компанията има и внушителен обект в Sofia Ring Mall.

Новият дом на Силвър Стар и Mercedes-Benz в София ще бъде ситуиран в индустриалната зона на регион Кремиковци на Столична община, сред Челопешко шосе и Околовръстен път, на територия от общо над 65 000 квадратни метра. Ще има и шоурум от 1700 квадратни метра и сервизи за леки и товарни коли на повърхност от 8700 квадратни метра. Общата разгърната застроена повърхност на комплекса е в размер на съвсем 13 000 квадратни метра, като е планувано постройката да бъде на два етажа.

На първия етаж ще има шоурум и приемна за леки и товарни коли, както и 2 сервиза - за леки и за товарни коли и рейсове, склад за аварийни елементи, каросериен и бояджиен сервиз. Ще бъде построено и първото за българския пазар закрито сервизно лоби за леки коли, където ще може да се паркира, а сервизните консултанти ще могат да осъществят първичен оглед.

На кота нула ще бъде издигнат и автокозметичен център за леки и товарни коли. Офисната част на постройката ще е ситуирана на втория етаж, като ще предлага споделено пространство с работни места.

С построяването на столичния комплекс, общата инвестиция на група Силвър Стар в България от началото на активността й през април 2017 година ще доближи 45 млн. евро , като за същия интервал компанията е продала над 7300 транспортни средства. Очаква се до края на 2021 година приходите от активността на сдружението Силвър Стар да доближат 150 млн. евро .

" Построяването на личен дом в София е историческо събитие, защото там ще можем да предложим обичайно високо качество на обслужване и още по-добро работно място ", съобщи по време на церемонията основният изпълнителен шеф на Силвър Стар Ролф-Юрген Заерле

За сдружението

Групата Силвър Стар е формален представител на немския тръст Daimler AG за България за марките Mercedes-Benz, SETRA, FUSO и Unimog. Компанията предлага целия набор от услуги за бизнес и крайни клиенти, включително продажба и следпродажбено обслужване на нови и използвани леки, лекотоварни и товарни коли и рейсове, както и продажби на аварийни елементи. Дилърските центрове са позиционирани в София, Пловдив, Варна и Бургас.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР