Генерал Мутафчийски се появяваше всеки ден по телевизията и българинът

...
Генерал Мутафчийски се появяваше всеки ден по телевизията и българинът
Коментари Харесай

Генерал Мутафчийски е мъжът на годината. За да не измрем яко

 Генерал Мутафчийски се появяваше всеки ден по малкия екран и българинът беше изплашен, само че порядъчен. След един месец стартира да му писва и си сподели: Айде стига, все тоя ли ще виждам. После генералът изтърва репликата " Яко ще измрем “ и българинът реши, че си вършат подбив с него.

Всъщност, генералът направи прогнозата си от гняв и беззащитност пред разрастващото се стадо от идиоти. Сигурно е предполагал, че то ще набъбне до невероятни размери и най-после ще го сатанизира. Така и стана. Той се трансформира в плашилото, обект на скечове, хуморески, намеци и обругаване. Идиотите не го желаеха повече, а и не имаха вяра, че ще мрат крепко. Дори когато наградиха лекар Мутафчийски на церемонията “Лекар на годината “, най-големите идиоти се хванаха за главите – по какъв начин е допустимо това, бъркайки гения му на доктор с умеенето му да ни внушава, че от нелепост ще се затрием.

Все още не измираме крепко, само че много повече от времето на генералската прогноза. И идва ред на признанието, защото е краят на годината, в която военачалник Мутафчийски и сътрудниците му от щаба се опълчиха на голям брой безхаберници, поради които още веднъж сме запасани с маски и няма подбив в близост.

Сега е редно генералът, само че доктор на първо място, да приказва още веднъж всяка заран по малкия екран за смут на майтапчиите. И да им приказва добродушно какво тъкмо се случва, за какво се случва и най-важното – какво би трябвало да вършат, с цел да не наподобяват толкоз огромни простаци. И с цел да не измрем крепко.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР