Ген. Атанас Атанасов бе гост в предаването Тази Сутрин по

...
Ген. Атанас Атанасов бе гост в предаването Тази Сутрин по
Коментари Харесай

В ефира: Ген. Атанасов попиля ГЕРБ и премиера за скандала с Бенчев. Обяви има ли политически чадър над Митьо Очите

Ген. Атанас Атанасов бе посетител в предаването „ Тази Сутрин ” по БТВ. Той упрекна ГЕРБ, че са инсценирали абсурда с Бенчо Бенчев и се заяде с премиера, че мълчи по тематиката за неработещия комерсиалния указател.

Ето какво сподели ген. Атанас Атанасов:

„ Очевидни са обстоятелствата, че Бенчо Бенчев е привързан с престъпността. Но този скандал към този момент остаря, откакто шести ден към този момент не работи комерсиалния указател. Това е срив на комерсиалния оборот в страната. Правосъдният министър сезира Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата, значи има подозрения за бойкот. Трябва да се разбере, кой би имал интерес това да се случи. Но една седмица се мълчи, къде е премиера, къде е властта?

Относно случая „ Бенчев ” и за неговата политическа обязаност, пораждат два въпроса – първият е, откакто всичко това е явно, за какво компанията на Митьо Очите има лиценз за защита. Защото има политически чадър. Лицензът се издава от Министерство на вътрешните работи, от в този момент ръководещите.

Вторият въпрос е за какво Бенчев е прешит обществено в абсурда? Това е по този начин, с цел да може да бъде атакувана фасадната съпротива в България - Българска социалистическа партия.

Преди три години Бенчев е определен за зам.-председател на Общинския съвет на Бургас с гласовете на ГЕРБ. Защото без техните гласове нищо не може да се случи в Бургас, защото имат болшинство.

Целенасочено е мероприятието в този момент с Бенчев, с цел да се изпълни август месец с вести и да се удари Българска социалистическа партия. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР