Gemini е латинското название на третия знак от зодиака. Той

...
Gemini е латинското название на третия знак от зодиака. Той
Коментари Харесай

Характер и съдба на жената от зодия Близнаци

Gemini е латинското наименование на третия знак от зодиака. Той продължава от 22 май до 21 юни и е по-популярен като Близнаци. Близнаците са първият знак, обвързван с детайла въздух. Като въздушен знак те обладават изострен разум, могат да вземат решение комплицирани задания и измислят истински хрумвания и способи за осъществяването им.

Подвластните на този знак се сближават елементарно с близките, не се натрапват и са доста приятни събеседници. Често обаче близките виждат единствено лекия им темперамент, радостният манталитет, склонността им към приказливост, а интелектът, бързият разум и бдителност остават скрити. Тези хора основават чувство, че в тях живеят две персони с друг темперамент, които приказват доста, непрестанно бързат за някъде и имат непрекъснато някакви проекти. Не е инцидентно, че мисленето като метод на живот е залегнало в техния лозунг.

Дамите Близнаци типично за зодията имат доста лица, само че никое от тях не е отегчително. Типичното раздвояване е мощно изразено при взимането на решения и това е причина и за крайните прочувствени положения, в които изпадат. Дамата от зодия Близнаци е безспорно ярка и забавна персона, която заслужава особено внимание.

Характерни черти на дамата Близнаци

Жената Близнаци е извънредно интелигентна и способна да беседва на всевъзможни тематики. Тя се интересува от доста неща - от религията, политиката, пътешествията и с нея могат да се разискват най- новите фешън трендове. Разговорите с дамата Близнаци са постоянно забавни, тъй като тя е остроумна, любопитна, обича да приказва, обменя информация и от нея постоянно може да се научи нещо ново.

Комбинацията от висок разсъдък, подарък слово, духовитост и омагьосване я прави доста привлекателна и забавна. Творческото мислене е една от най-впечатляващите страни на тези представителки на нежния пол. Идеите и творчеството им дават забележителни достижения.

Като всяка същински надарена персона дамата Близнаци е великодушна. Тя споделя с близките концепциите си, откритията си, времето си. Раздаването е част от благосъстоянието на вътрешния живот на дамата от този знак и това я прави извънредно чаровна.

Многолика и свободомислеща, тази дама умее да се грижи за себе си, а свободата е част от нейната същина. Не е инцидентно, че е по този начин спонтанна в страстите и думите си. Не се плаши от конкуренция, тъй като е родена да бъде победител. От тази зодия има доста жени-лидери.

Физически образ на дамата Близнаци

Жената Близнаци се отличава най-много с младежкия си тип. Повечето представителки на знака са високи, стройни и доста пъргави. Имат красиви лица с изписани черти. Най-често са зеленооки, синеоки или с лешникови очи, с разтревожен взор. Челото им нормално е високо. Външният им тип не се въздейства значително от възрастта. Ако би трябвало с една дума да бъде избрана дамата Близнаци, то тя е младолика.

Положителни и негативни страни на характера на дамата Близнаци

 темперамент и орис на жена Близнаци

Като представителка на двойния знак Близнаци, дамата от зодията съчетава позитивните и негативни аспекти на всяко човешко качество, което обладава, и те са в непрекъсната битка за превъзходство при нея.

Представителката на зодиакалния знак Близнаци в никакъв случай не взима прибързани решения, претегля плюсовете и минусите, само че е склонна непрекъснато да се съмнява в резултата от избора си и това се дължи на нейната неустановеност. Твърде особено за двойнствена персона като нея.

Заради двойния знак, дамата Близнаци бързо трансформира желанията си. Ако на единия ден предложи една истинска концепция, на идващия ден може да се откаже от нейното реализиране и да премине към друга, която е била ненадейно скимване, само че я е превзела мощно. Привлича я непознатото, новото, което е типично за характера на този знак.

Хороскопът на дамата Близнаци приказва, че има потребност от гласност, тъй като еднообразието и скуката се отразяват зле на вътрешните чувства при нея и тя е склонна към депресии.

Психологическият портрет на дамите от този знак демонстрира, че те са извънредно положителни събеседници, деликатни и подкрепящи, само че в това време дамата от знака гледа на всяка обстановка от личните си позиции и това постоянно минава в несправедливи рецензии и неприятни оценки за дейностите и решенията на близките.

Силната колебливост на дамата Близнаци я прави сложна за схващане от останалите знаци, които не могат да вдървен нейната същина. А нейната податливост да приказва повече, в сравнение с слуша, от време на време основава напрежение у нейните събеседници.

Силно развитото самочувствие на дамата от този знак я потиква да търси похвали и похвали с цената на превземки, в случай че не получава поощрение постоянно, а това може да стане мотив за спиране на всевъзможни връзки, даже най-топлите и другарски, които поддържа.

Професионално и финансово положение на дамата Близнаци

В по-голямата си част представителките на зодията се отличават с висока упоритост във връзка с кариерното развиване. Те се стремят да стигнат до допустимо най-високото ходило, само че това се отдава на дребна част от тях. Причините са многостранни. Тези дами мъчно се концентрират върху едно нещо за дълго и това им пречи да вземат решение дилемите. Тяхната импулсивност не е подобаваща за роля на водач. Това им качество постоянно разпилява силата им в ненужни старания.

При удобни условия дамата Близнаци може да реализира триумф в кариерата си, тъй като умее да пази безапелационно позицията си, намира информация, с цел да следи активността, в която работи, и постоянно намира решение на проблемите в работата, без да ангажира сътрудниците си.

Парите обаче мъчно се задържат у дамата Близнаци, без значение какъв брой печели. Тя харчи доста бързо всички средства, които попаднат у нея. Импулсивните покупки са част от нейната същина, а това не подкрепя качества като спестовността и планирането.

Съвместимост на дамата Близнаци с други зодии

Жената Близнаци е несъмнено доста обществено създание. Тя постоянно има необятен кръг познати и другари, включително и такива, с които е имала сантиментална връзка. Никого не трябва да учудва обстоятелството, че дамата от този знак поддържа близки другарски връзки даже с някогашните си сътрудници.

Лесната промяна на сътрудници е присъща специфичност за дамите от знака и постоянно зависи от моментните им хрумвания. Свободата, приключенията и разнообразието стоят над полезности като честност, отдаденост и неизменност в любовните връзки. Рационални и повърхности са връзките им със мощния пол и по тази причина зодиакални знаци, насочени към фамилните полезности, не са добър избор за партньорски връзки.

Най-лесно дамите Близнаци построяват връзка с Водолей и Везни. Привличат ги и огнените знаци - Овен, Лъв и Стрелец, като с последния може да има диаметрално противоположни връзки - от мощно привличане, до цялостно отменяне.

Любопитството им ги насочва от време на време към Козирога, Рибите и Скорпиона, само че сред тях има прекомерно малко общи неща и нормално връзка не се получава. Близнаците и Девата може да имат съвместен интерес, само че същинска пристрастеност сред характери като техните не може да има. С Рак и Телец дамата Близнаци мъчно се вижда, само че в случай че съумеят да открият контакт, връзката им би била забавна.

Жената Близнаци е същинско предизвикателство за множеството зодии. Тя не е елементарен сътрудник, само че в случай че бъде открита и закрепена връзка с нея, тя е в положение да направи живота на своя сътрудник същинско премеждие, в което в никакъв случай няма да скучае.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР