Геерал наско вика, че бил специалист по тайни и не

...
Геерал наско вика, че бил специалист по тайни и не
Коментари Харесай

ГЕЕРАЛ НАСКО, ДЕПУТИНИЗАТОРЪТ, ЕБАСИ!

Геерал наско вика, че бил експерт по секрети и не можел да ни споделя всичко. Затова на нас той ни наподобява като елементарен клеветник, само че в действителност е огромен мозък в тайните работи. Даже преди 100 години бил началник на контраразузнаването /ебаси контраразузнаването, дето наско му е шеф/, което следило съветските шпиони и по този начин пристигнала демокрацията.

Ти да видиш!

Та така от приказка на приказка по тивито тази заран се стигна и до решението на някоя си Демократична България за „депутинизация“ на страната. Те били решили и това е! А това, че Те в действителност са четири партии и имат под 5% публично доверие, надлежно парламентарна тежест, това нямало никакво значение. Щом са допълзяли да Народното събрание, значи ще „депутинизират публичния живот“, каквото и да значи тази поредна налудничава хрумка на една шепа долнопробни клиентелисти.

Само се чудя в случай че тази социална депутинизация докара до денацификация и у нас, какво ще стане? Защото бумеранга има характерен полет и доста евентуално да отсече главата на който го хвърля. Никой не вярваше, че и в Украйна това може да се случи, както не имат вяра, че и в страни от Европейски Съюз и НАТО може да последват някои особени интервенции, само че по този начин се случва когато на върха на държавното и съюзническо ръководство стоят клиентелисти. Невежи, негодни, лоясали и кухи като бели репи!

И така, в действителност изгонването на съветските дипломати и закриването на сергията било част от депутинизацията, която правела Демократична България!!! Леле. Това е добре, тъй като в този момент най-малко знаем имената на депутинизаторите, които доскоро се хранеха, а и до през днешния ден от ръката на Путин. Не вярвате ли?

Повярвайте ми!

Ако американците имаха съответно разузнаване, те първо нямаше да бъдат сюрпризирани от събитията в Украйна и нямаше да реагират едвам седмица преди този момент. Но по-важното за мен е, че в случай че Европейски Съюз и НАТО бяха съюзи гарантиращи сигурност, първо щяха да изпържат на елекрически стол българските евроатлантици. Но не го вършат, тъй като са по-прости и от нашите маскари. И по-умни от патката от която е взето перото да се напише Библията.

Тъпи, като антични брадви.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР